reklama
CosmoEwka
Zaangażowana w BB
Od 35 tygodnia bez zadnych problemow w Krakowie robia KTG bez zadnego skierowania. Kilka moich znajomych urodzilo na podstawie ktg ktore wskazalo spadki tetna u dzieci juz w 36 tygodniu, wiec to jakas bzdura ze po terminie go jedynie wykonuja. Jesli ktos wam cos takiego powiedzial to kwalifikuje sie to do zrobiania wielkiej afery w tym szpitalu, bo tak jak ktoras z was napisala chyba nie po to robi sie to badanie zeby dowiedziec sie ze od tygodnia nosi sie w sobie owiniete pepowina niedotlenione dziecko, prawda? A liczyc ruchy od kiedy liczycie? Chyba nie po terminie, prawda? No wlasnie. Poza tym wiekszosc skurczy wskazujacych na bliski porod nie odczuwa sie a zapis ktg je jasno pokazuje.
Tak wiec nie dajcie sie zagadac jakims idiotom w kitlach, tylko jak czujecie niepokoj albo po prostu macie potrzebe zrobic ktg idzcie i zrobcie je. Jak nie w tym szpitalu to w innym. Nie dla siebie a dla dziecka.
Tak wiec nie dajcie sie zagadac jakims idiotom w kitlach, tylko jak czujecie niepokoj albo po prostu macie potrzebe zrobic ktg idzcie i zrobcie je. Jak nie w tym szpitalu to w innym. Nie dla siebie a dla dziecka.
Ja siedze już na spakowanych torbach bo mam przeczucie, że to niedługo chociaż terminowo to jeszcze 4 tygodnie zostały. Może mi się w bani już poprzestawiało od tej ciąży. Chciałabym mieć dzidzie już przy sobie. A dzisiaj nawet po raz pierwszy mi się śnił. Śniło mi się, że mąż go kąpał a mały się uśmiechał do nas.
mi też się śniła, że była bladą blondyneczką 
a to chyba dlatego że bym chciała żeby była szatynką lub brunetką
ale mąż jest ciemnym blondynem, ale jak był mały to włosy miał kompletnie żółciutkie.
i że miała całkiem długie włosy, takiej równej długości za uszka
a to chyba dlatego że bym chciała żeby była szatynką lub brunetką
ale mąż jest ciemnym blondynem, ale jak był mały to włosy miał kompletnie żółciutkie.
i że miała całkiem długie włosy, takiej równej długości za uszka
reklama