reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe bryki- czyli jaki wózek wybraliście?

reklama
Fajny komplet i cena tez :-)i kolorek jak najbardziej tez.... co do facetow to mój mi powiedzial jak przyszło co do czego ze to ja mam wybrac głownie bo to ja najwiecej bede nim jezdzic i mi ma pasowac....bo moj m znow bedzie tatusiem głownie wekendowym z powodu pracy:eek:

Mantezowa dzięki za radę, na pewno sprawdzę, przed wielkim rozwiązaniem:) A jak coś to dzięki Tobie będę wiedziała, że pasy można przedłużać ;D heheLotka,kasiazabka,monaliza super wózki!!Camilla85 ja się zgadzam z Lotką, jak dla mnie też zbyt jaskrawy :) ale obejrzyj na żywca:)

Kupiliśmy w końcu Abc desing 4s turbo. Brązowo-różowy:-D do tego adaptery do maxi-cosi, chcę kupić Pebble, ale muszę w innym sklepie, bo tu nie było tego koloru, który mi się podoba. I wiecie co, wyjęty z kartonu, w ogóle nie śmierdzi!
Ciężarówka, Lotka, Kasiazabka śliczne wózeczki!!! Gratuluję zakupu!!

Ostatnia edycja:
wszystkie juz macie bryki? czy moze jest ktos jeszcze jak ja kto sie nie moze zdecydowac? :p

My niby zdecydowani na Tako Laret tylko nie wiem jaki kolor z M kiem zadecydujemy teraz 10 go jak przyjedzie i wplacimy zaliczke ale kusi mnie jeszcze implast bolder ale jednak tako jest sprawdzony wiele znajomych poleca dodatkowo taki cieplejszy sie wydaje hehe ale ostatecznie zadecydujemy 10 go:)

pauline ja rowniez jak narazie nie moge sie zdecydowac:( rozwazam mutsy evo, jedo fyn, tutek grander lub tako baby heaven:D

reklama
Do góry