reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrześniowe bryki- czyli jaki wózek wybraliście?

reklama
nie przegiełam z niebieskim kolorem wózka dla dziewczynki, kule bele najbardziej mi się podobał, a teraz wszyscy myślą, że to chłopok bedzie :) noooosz :wściekła/y::-D

Palemko nie przejmuj się, ja też kupiłabym niebieski , tylko , że takowy miałam z synkiem i chciałam tym razem w innym kolorku pojeździć , ale gdyby nie to to kupiłabym tego lareta lazurowego. Z resztą fiolet to pochodny kolor błękitu ;) a też mam mieć dziewczynkę. Z niebieskim to przeginają , nie koniecznie musi być dla chłopca, co innego z różowym ;)

Rysia , a ty co tak szalejesz? Najpierw avatar , teraz zmiana nazwy???

A oto nasza bryczka :-D

image201207200002.jpg

Nie ma skretnych kółek ale pomimo tego prowadzi sie super bez wysiłku przetestowany w ogrodku i mieszkaniu w bardzo waskich korytarzach i na maxsa umeblowanym pokoju...:-p;-) I jest to wozek raczej terenowy niz miejski ma duze pompowane koła i amortyzatory ...

Ostatnia edycja:
reklama
super , ja mam też larecika i z tego co wiem to dużo dziewczyn się na niego teraz decyduje ... Wczoraj koleżanka zakupiła niebieskiego ;)

Do góry