Ewarut
Fanka BB :)
Witaj w klubie....Mi się strasznie kręci w głowie...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witaj w klubie....Mi się strasznie kręci w głowie...
Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Myślę, ze jak będzie wszystko dobrze to jestem pewna, ze będzie syn..
Z córką staram sobie się przypomniec jak było w ciąży... I poczatki byly inne niz teraz..
Pierwsza ciąża jest o tyle fajniejsza, ze mozesz spać kiedy cchesz i ile cchesz..i robić co cchesz.., jak jest jedno dziecko juz w domu to jest duzo gorzej..
Zapomnialam dodać, ze mam strasznego leniaaaa![]()
Zdecydowanie się zgadzamMyślę, ze jak będzie wszystko dobrze to jestem pewna, ze będzie syn..
Z córką staram sobie się przypomniec jak było w ciąży... I poczatki byly inne niz teraz..
Pierwsza ciąża jest o tyle fajniejsza, ze mozesz spać kiedy cchesz i ile cchesz..i robić co cchesz.., jak jest jedno dziecko juz w domu to jest duzo gorzej..
Zapomnialam dodać, ze mam strasznego leniaaaa![]()
Kniucha czyli tak jak u mnie GROSZEK [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] która jeszcze groszka maja jak narazie zero objawów dziś nie wiem czy się martwić czy cieszyć
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom