reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dziewczyny, a u mnie jakiś cud! Nie mam cukrzycy ciążowej! Aż nie mogę uwierzyć. Głupio mi się tak cieszyć, bo niektóre z Was maja, no ale to naprawdę w moim przypadku pocieszenie, że mam jak na razie tylko to serce do dupy.
Wyniki: 79.57, 146.62, 142.05.
To w ogóle możliwe?
Super :D
Ja jeszcze czekam na moje wyniki z piątku. Trochę przeginają. Przed chwilą dzwoniłam pytać, czy mają moje wyniki i tak są, niedługo dostanę je na maila. Jak okaże się, że mam cukrzycę i od piątku trzymają mnie w niewiedzy to się wkurzę :/

reklama
Dziewczyny, a u mnie jakiś cud! Nie mam cukrzycy ciążowej! Aż nie mogę uwierzyć. Głupio mi się tak cieszyć, bo niektóre z Was maja, no ale to naprawdę w moim przypadku pocieszenie, że mam jak na razie tylko to serce do dupy.
To w ogóle możliwe?
No a ja mam? Nie wiem jakie są normy środkowy mam wysoki może mi któraś z was pomoc i doradzić?

To w ogóle możliwe?
A jakie w ogóle są normy???

Według tego co skopiowałam sobie ostatnio na telefon, żeby zinterpretować własne wyniki to nie masz :)

"Prawidłowy poziom glukozy we krwi
na czczo wynosi maksymalnie 125 mg/dl,
po jednej godzinie do 180 mg/dl,
a po dwóch nie powinien przekraczać wartości 152 mg/dl."
Ja mam normy z kartki z laboratorium to są niższe i naczczo do 99 , później 160 i 140 . :) ale też gdzieś czytałam że normy dla kobiet w ciąży są trochę wyższe więc nie chce też nikogo zmylić ;)

reklama
Do góry