reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Mi ginekolog zrobił USG spojenia łonowego i na tej podstawie diagnoza. Mówi, że jeśli się pogorszy nie będę mogła rodzić sn, więc dbam jak moge. Ale mnie boli cały czas.

U mnie jest podejrzenie ze ból jest od obniżenia pęcherza moczowego prawdopodobnie wskutek wcześniejszych porodów. Ale to tylko jeden lekarz tak powiedział i to tylko na podstawie badania gin. I faktycznie objawy by pasowały. Współczuje Ci tego ciągłego bólu

reklama
Dobrze Cię rozumiem ja mieszkam w Wawie od kilku miesięcy i też nikogo nie znam. Do szkoły rodzenia też poszłam aby kogoś poznać ale dzisiaj to ludzie poznają się w sieci na żywo nie potrafią rozmawiać.
Ja mieszkam w Warszawie od urodzenia ;) ale zauważyłam że z ludźmi tu coraz gorzej...

A pochwalę się Wam moimi przystojniakami:
20180514_065754.jpg

Załączniki

• 20180514_065754.jpg
    20180514_065754.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 376
Mnie tez boli już prawie od początku , ale lekarze mówią ze zrosty po operacji , ze coś tam z pęcherzem i stad boli ... jak więcej poleze to pare godzin jest znośnie , a jak pochodzę więcej to znów porażka. Nieraz już płakałam z bólu. Kiedyś dziewczyny pisały ze może i ja mam to rozejście spojenia ale niewiem nawet jak to się diagnozuje

Ja mam to samo od samego początku boli brzuch.. jak będę u lekarza na USG powiem żeby mi zbadał też to spojenie może cholera to też przez to ... jak kuzwa nie problemy z moczem to z jelitami.. dziś zrobiłam tą glukoze w poniedziałek będą wyniki mam nadzieję że cukrzyca się nie przyplatała..

Ja mam to samo od samego początku boli brzuch.. jak będę u lekarza na USG powiem żeby mi zbadał też to spojenie może cholera to też przez to ... jak kuzwa nie problemy z moczem to z jelitami.. dziś zrobiłam tą glukoze w poniedziałek będą wyniki mam nadzieję że cukrzyca się nie przyplatała..

Powiem Ci ze ja ciagle myślałam ze mam bakterie w moczu a nigdy mi nie wyszła. A częste sikanie ból pieczenie było. I dopiero lekarz mnie uświadomił ze przez to ze pęcherz mam obniżony, macice powiększona i to się sumuje uciska i np po stosunku jest podrażnione i stad te sikaniowe problemy.

reklama
Do góry