reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Nie, na dziecko nie dostanie bo Ty na macierzyńskim już. Musi wziąść na Ciebie i najlepiej zwolnienie. Wogole przy cesarce u mnie w pracy panowie biorą 2 tyg zwolnienia ba żony.
Ale opieka na żonę przysługuje dopiero po wyjściu ze szpitala. W szpitalu żoną ma opiekę w postaci personelu.

reklama
Stęskniłam się ;)
Nie rodzę, ale humor lepszy, bo dzisiaj Przemko cały dzień w domu i mogłam odpocząć troche. Chyba zwyczajnie przeginalam ostatnio, bo od razu 4 (!) kg w dół, ciśnienie się unormowało (ostatnio często 130/80, a ja niskocisnieniowiec, dzisiaj już 83/61), serce przestało zapierdzielac i puls mam w granicach 70-80, a ostatnio nie miewałam poniżej 100. Jestem w szoku. Leżę więc, robię sobie okłady na nogi z zamrożonych ręczników i odpoczywam :D
Dziewczyny plan porodu mam nieco zmodyfikowany już, także mogę Wam przesłać co tam się zmieniło ;)

Stęskniłam się ;)
Nie rodzę, ale humor lepszy, bo dzisiaj Przemko cały dzień w domu i mogłam odpocząć troche. Chyba zwyczajnie przeginalam ostatnio, bo od razu 4 (!) kg w dół, ciśnienie się unormowało (ostatnio często 130/80, a ja niskocisnieniowiec, dzisiaj już 83/61), serce przestało zapierdzielac i puls mam w granicach 70-80, a ostatnio nie miewałam poniżej 100. Jestem w szoku. Leżę więc, robię sobie okłady na nogi z zamrożonych ręczników i odpoczywam :D
Dziewczyny plan porodu mam nieco zmodyfikowany już, także mogę Wam przesłać co tam się zmieniło ;)

Czasami trzeba po prostu sobie odpuścić i już jest lepiej :)

No to wysyłaj ten plan :)

Czasami trzeba po prostu sobie odpuścić i już jest lepiej :)

No to wysyłaj ten plan :)
Proszę :)
IMG_20180815_193302.jpg
IMG_20180815_193311.jpg

Załączniki

• IMG_20180815_193302.jpg
    IMG_20180815_193302.jpg
    60,1 KB · Wyświetleń: 428
  • IMG_20180815_193311.jpg
    IMG_20180815_193311.jpg
    57,3 KB · Wyświetleń: 433
reklama