klaraklara
Fanka BB :)
Żadne badanie tego nie wykazało, więc raczej nie. Jeszcze wczoraj zrobiłam hba1c bo już naprawdę nie wiem co jest.Ale cukrzycy ciążowej nie masz?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Żadne badanie tego nie wykazało, więc raczej nie. Jeszcze wczoraj zrobiłam hba1c bo już naprawdę nie wiem co jest.Ale cukrzycy ciążowej nie masz?![]()
Oo. Teraz doczytałam, to odpoczywaj, ile możesz.Ja nie mogę mieć zachcianek***** tak mnie boli głowa, gardło mnie ściska tak że nie mogę oddychać, krew mi nosem poszła.
U mnie to kwestia hormonów i powiem wam ,że od wczoraj jeszcze bardziej obniżył mi się brzuch. Jakoś tak czuję ,że lada moment i będzie po wszystkim.Ja to non stop płacze, nie mogę się ogarnąćBoję się.. Ale u Ciebie chyba bardziej optymistycznie mimo wszystko :*
Oo taklody z Broku obowiązkowo obecne na każdym festynie. Jutro u nas..
Czy Wy też jesteście coraz bardziej głodne? Nie wiem, ja może z tej frustracji bym cały czas coś jadła.
Chcialabym już urodzić, jestem zmęczona, przestraszona, zestresowana. Mam wrażenie że jestem zdana sama na siebie, że jestem głupia i na pewno coś przeocze, bo skoro musiałam się leczyć długo żeby zajść w ciążę to naprawdę jestem **** owa i to nie może się udać![]()
A o której jesz ostatni posiłek i ile później masz przerwy aż do śniadania?A Ty myślisz, że te chipsy oddzielnie jadłam? [emoji1] Został tylko jeden magnum. Nie odżywiam się tak na co dzień, ale znów mam kryzys. Wczoraj biegałam do przychodni po każdym posiłku na pomiar cukru. Wszystko ok. Podobnie krzywa, a ja mimo naprawdę niezłego żywienia i nawadniania mam już 3 ci tydzień ciała ketonowe w moczu 5 czegoś tam, a norma do 0,5 [emoji57] Więc już nie wiem o co chodzi. Byle młodemu nie zaszkodziło.
A co to nowy kolor zrobiony ?Ja też chyba tych metek nie będę odcinać. Chyba, że zobaczę, że gdzieś tam skórę podrażnia. Bo taka obcięta czasem bardziej drapie niż nieobcięta.
Ladne zdjecieA o której jesz ostatni posiłek i ile później masz przerwy aż do śniadania?