Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie dziś zarodek miał 2,24cm czyli idealnie tyle, ile powinien mieć. Nie mogę w to uwierzyć. Wychodzi na to, że serduszko przestało bić wczoraj lub dzisiaj..
U mnie troszkę urósł od ostatniej wizyty ale nawet nie wiem ile. To już nie było dla mnie istotne. Nawet lekarz nie musiał nic mówić wystarczył mi obraz i już widziałam że po wszystkim. Szłam z nadzieją że będzie dobrze chociaż czułam że już chyba po wszystkim. Cały czas brałam taką ewentualność, że tak może się stać ale pomimo tego nie jest się w stanie przygotować na stratęU mnie dziś zarodek miał 2,24cm czyli idealnie tyle, ile powinien mieć. Nie mogę w to uwierzyć. Wychodzi na to, że serduszko przestało bić wczoraj lub dzisiaj..
Tak bardzo mi przykro, okropny dziś dzień dla Was wszystkich. Nie ma słów które są w stanie Cię pocieszyć.Brak tętna
U mnie kruszyna 2.29 cm... Jutro wszystkie "widzimy" się w szpitalach?U mnie dziś zarodek miał 2,24cm czyli idealnie tyle, ile powinien mieć. Nie mogę w to uwierzyć. Wychodzi na to, że serduszko przestało bić wczoraj lub dzisiaj..