Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będę trzymała kciuki za was. U mnie to już była ostatnia szansa. Ale innym dziewczynom życzę powodzenia.Współczuję bardzo wam dziewczynyto jest takie nie fair niedawno były wizyty wszystko było okej A ty czekasz na następną z myślą że no przecież było dobrze to będzie dobrze A tu takie informacje.. nigdy jeszcze nie poroniłam i mogę tylko domyślać się co czujecie i jak wam ciężko, i jestem z wami całym sercem
Przez tak okropny dzień boję się środowej wizyty coraz bardziejAle wiem na pewno i wierzę w to że jeśli nie teraz to ten czas nadejdzie i się pochwalicie waszymi ciazami...jestem z wami
![]()
Jakie badanie? Z tego co wiem to robią ale histopatologiczne które w sumie nie wiele wnosi. Genetyczne są niestety płatne.Mi lekarz powiedział, że zrobią badanie i mam się nie martwić nic mnie to nie będzie kosztować więc może na skierowaniu też mam tak napisane.
I w środę mam wrócić do domu.
Mi w tym roku wybija 40. Ostatni raz naturalnie udało mi się być w ciąży 7 lat temu, 4 lata temu byłam w ciąży ale przy pomocy lekarza. Teraz to był cud że nam się udało. Dzisiaj patrząc na moją prawie 12 letnią córkę myślę sobie że ona jest naszym cudem bo też mogło być różnieMoja też ostatnia... Już nie będzie u więcej chyba próbować... To już drugie poronienie z rzędu. Więcej nie zniosę... I nie zniosę chyba życia w strachu.
Dokładnie nie pamiętam. Bo już kilka lat minęło. Ale wiem że znalazłam na internecie nr i dzwoniłam do laboratorium gdzie takie badania robią. Musiałam też w szpitalu o tym powiedzieć żeby pobrali próbkę. I chyba z laboratorium wysyłali kuriera który to odbierał. Tylko ja jeszcze otrzymałam telefon że próbka się nie nadaje i nie zrobiłam badań.U nas też to była ostatnia szansa. Ja chcę zrobić badanie genetyczne zarodka. Wiecie może jak do tego podejść?
Też tak myślę o moim synku. Że to cud, że on jest tutaj z nami. Nigdy nie sądziłam, że to właśnie ja będę miała takie problemy z utrzymaniem ciąży. Już jako nastolatka marzyłam o wielkiej rodzinie i nie mogę uwierzyć w to, co się teraz dziejeMi w tym roku wybija 40. Ostatni raz naturalnie udało mi się być w ciąży 7 lat temu, 4 lata temu byłam w ciąży ale przy pomocy lekarza. Teraz to był cud że nam się udało. Dzisiaj patrząc na moją prawie 12 letnią córkę myślę sobie że ona jest naszym cudem bo też mogło być różnie
Dziękuję,nie poddawaj się proszęBędę trzymała kciuki za was. U mnie to już była ostatnia szansa. Ale innym dziewczynom życzę powodzenia.
Moja koleżanka 3 razy poroniła, myślała że to już koniec teraz ma zdrową córeczkę.. ten strach najgorszy ale proszę nie mów,że to koniec, będzie dobrzeMoja też ostatnia... Już nie będzie u więcej chyba próbować... To już drugie poronienie z rzędu. Więcej nie zniosę... I nie zniosę chyba życia w strachu.