reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Mi lekarz powiedział, że zrobią badanie i mam się nie martwić nic mnie to nie będzie kosztować więc może na skierowaniu też mam tak napisane.

I w środę mam wrócić do domu.

Załączniki

• IMG_20260216_141030.jpg
    IMG_20260216_141030.jpg
    895 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Współczuję bardzo wam dziewczyny 🥺 to jest takie nie fair niedawno były wizyty wszystko było okej A ty czekasz na następną z myślą że no przecież było dobrze to będzie dobrze A tu takie informacje.. nigdy jeszcze nie poroniłam i mogę tylko domyślać się co czujecie i jak wam ciężko, i jestem z wami całym sercem ❤️
Przez tak okropny dzień boję się środowej wizyty coraz bardziej 🥺🙁 Ale wiem na pewno i wierzę w to że jeśli nie teraz to ten czas nadejdzie i się pochwalicie waszymi ciazami...jestem z wami❤️
Będę trzymała kciuki za was. U mnie to już była ostatnia szansa. Ale innym dziewczynom życzę powodzenia.

Moja też ostatnia... Już nie będzie u więcej chyba próbować... To już drugie poronienie z rzędu. Więcej nie zniosę... I nie zniosę chyba życia w strachu.

My też raczej nie będziemy próbować, chociaż jak widziałam radość mojego jak się dowiedział mi że nie było planów na dzidzię. To tak mi cholernie żal.

Moja też ostatnia... Już nie będzie u więcej chyba próbować... To już drugie poronienie z rzędu. Więcej nie zniosę... I nie zniosę chyba życia w strachu.
Mi w tym roku wybija 40. Ostatni raz naturalnie udało mi się być w ciąży 7 lat temu, 4 lata temu byłam w ciąży ale przy pomocy lekarza. Teraz to był cud że nam się udało. Dzisiaj patrząc na moją prawie 12 letnią córkę myślę sobie że ona jest naszym cudem bo też mogło być różnie

U nas też to była ostatnia szansa. Ja chcę zrobić badanie genetyczne zarodka. Wiecie może jak do tego podejść?
Dokładnie nie pamiętam. Bo już kilka lat minęło. Ale wiem że znalazłam na internecie nr i dzwoniłam do laboratorium gdzie takie badania robią. Musiałam też w szpitalu o tym powiedzieć żeby pobrali próbkę. I chyba z laboratorium wysyłali kuriera który to odbierał. Tylko ja jeszcze otrzymałam telefon że próbka się nie nadaje i nie zrobiłam badań.

Mi w tym roku wybija 40. Ostatni raz naturalnie udało mi się być w ciąży 7 lat temu, 4 lata temu byłam w ciąży ale przy pomocy lekarza. Teraz to był cud że nam się udało. Dzisiaj patrząc na moją prawie 12 letnią córkę myślę sobie że ona jest naszym cudem bo też mogło być różnie
Też tak myślę o moim synku. Że to cud, że on jest tutaj z nami. Nigdy nie sądziłam, że to właśnie ja będę miała takie problemy z utrzymaniem ciąży. Już jako nastolatka marzyłam o wielkiej rodzinie i nie mogę uwierzyć w to, co się teraz dzieje

reklama
Będę trzymała kciuki za was. U mnie to już była ostatnia szansa. Ale innym dziewczynom życzę powodzenia.
Dziękuję,nie poddawaj się proszę ❤️🙁
Moja koleżanka 3 razy poroniła, myślała że to już koniec teraz ma zdrową córeczkę.. ten strach najgorszy ale proszę nie mów,że to koniec, będzie dobrze❤️ strata jest wielka,ale musi być dobrze..nie był to ten czas po prostu ,ale nie znaczy że nie nadejdzie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry