Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak bardzo mi przykro, to okropne i przytulam Cie z całego serca. Jak każda z Was, to czarny poniedziałek tego forum.Do mnie chyba jeszcze nie dociera..jutro musze ogarniać szpital, niedawno dopiero wróciłam, jeszcze do mnie nie dotarło. Ale jakoś musimy sie trzymac.
U mnie niestety wada plodu, która uniemożliwia przeżycie. Serce bije, dziecko rosnie, niestety nie wykształciły sie kosci czaszki..
Trzymaj się kochana. Musimy dać radę. Szkoda tylko że wrócimy że szpitala z pustką a nie z dzidziusiem na rękachJa właśnie wyruszam do szpitala... Mój strach jest taki ogromny że nie da się go opisać. Nie spałam całą noc. Odstawiłam już wczoraj progesteron w nocy zaczęłam dostawać brązowego plamienia i zaczyna mnie boleć brzuch ...
@paula54321 tak strasznie mi przykro tak jak dla pozostałych dziewczyn ...
Jeśli któraś chciałaby się odezwać na priv piszcie śmiało...
I pomódlcie się dziś za nas wszystkie i trzymajcie kciuki żebyśmy jutro wszystkie były w domach.
Trzymaj się. U mnie też się nic nie dzieje. Ale sądząc po piersiach to niestety jeszcze progesteron działaJa też właśnie już się wybieram, póki co nic się nie dzieje. Ale trzęsę się jak galareta. Nie wiem czy wszystko mam.
Mimo wszystko dziewczyny powodzenia dziś aby szybko poszło![]()