reklama

Wrzesniowe mamy 2026

Tak bardzo mi przykro 🙁 przechodziłam to samo 23 stycznia, mi w pogodzeniu sie ze strata pomoglo badanie genetyczne zarodka, jak macie mozliwosc to skorzystajcie. U mojego synka wyszla trisomia 16 chromosomu, ciezka wada losowa. Przytulam 🫂❤️‍🩹

reklama
Do mnie chyba jeszcze nie dociera..jutro musze ogarniać szpital, niedawno dopiero wróciłam, jeszcze do mnie nie dotarło. Ale jakoś musimy sie trzymac.

U mnie niestety wada plodu, która uniemożliwia przeżycie. Serce bije, dziecko rosnie, niestety nie wykształciły sie kosci czaszki..
Tak bardzo mi przykro, to okropne i przytulam Cie z całego serca. Jak każda z Was, to czarny poniedziałek tego forum.

Ja właśnie wyruszam do szpitala... Mój strach jest taki ogromny że nie da się go opisać. Nie spałam całą noc. Odstawiłam już wczoraj progesteron w nocy zaczęłam dostawać brązowego plamienia i zaczyna mnie boleć brzuch ...

@paula54321 tak strasznie mi przykro tak jak dla pozostałych dziewczyn ...

Jeśli któraś chciałaby się odezwać na priv piszcie śmiało...

I pomódlcie się dziś za nas wszystkie i trzymajcie kciuki żebyśmy jutro wszystkie były w domach.

Ja też właśnie już się wybieram, póki co nic się nie dzieje. Ale trzęsę się jak galareta. Nie wiem czy wszystko mam.
Mimo wszystko dziewczyny powodzenia dziś aby szybko poszło 😔

Ja właśnie wyruszam do szpitala... Mój strach jest taki ogromny że nie da się go opisać. Nie spałam całą noc. Odstawiłam już wczoraj progesteron w nocy zaczęłam dostawać brązowego plamienia i zaczyna mnie boleć brzuch ...

@paula54321 tak strasznie mi przykro tak jak dla pozostałych dziewczyn ...

Jeśli któraś chciałaby się odezwać na priv piszcie śmiało...

I pomódlcie się dziś za nas wszystkie i trzymajcie kciuki żebyśmy jutro wszystkie były w domach.
Trzymaj się kochana. Musimy dać radę. Szkoda tylko że wrócimy że szpitala z pustką a nie z dzidziusiem na rękach 😭 ja próbuję wcisnąć w siebie jakąś kromkę z masłem i też wyruszam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry