Wiolciab86
Aktywna w BB
NiestetyU mnie kruszyna 2.29 cm... Jutro wszystkie "widzimy" się w szpitalach?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NiestetyU mnie kruszyna 2.29 cm... Jutro wszystkie "widzimy" się w szpitalach?
Ja tak samo. Dlatego powiem że chce chyba zabieg jak tylko będzie możliwe chociaż strasznie się boje.Niestetyja mogłam iść już dzisiaj ale wolę do jutra poczekać tym bardziej że ja brałam dużą dawkę progesteronu więc trochę może u mnie to trwać.
Niestety takU mnie kruszyna 2.29 cm... Jutro wszystkie "widzimy" się w szpitalach?
Przykro miDziewczyny niestety u mnie chyba już koniec. Dostałam skierowanie do szpitala. Bo nie widać tętna. A wczoraj miała lekkie plamienie.
Niestety i mi przyszło się z Wami pożegnać.
Serduszko mojej kruszynki przestało bić najprawdopodobniej w środę/czwartek.
Jutro rano mam się stawić w szpitalu.
Lekarz będzie chciał zrobić badania genetyczne żeby wiedzieć co było powodem i jak w przyszłości reagować od początku.
Jestem załamana. Mój mąż również.
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze i donoszenia zdrowych ciąży i bez komplikacji.
Trzymajcie się ciepło
Asia.
I na mnie pora żeby opuścić grupę. Jutro szpital. Po raz trzeci się nie udało. Trzymajcie się dziewczyny i bądźcie dobrej myśli.
Brak tętna
Ja pytałam lekarza jak oni robią bo jak do tej pory to dwa razy już byłam w takiej sytuacji. Za pierwszym razem dostałam tabletki i jak tylko wystąpiło krwawienie to wzięli mnie na zabieg. Drugim razem też dostałam tabletki ale tym razem czekali aż się wszystko samo oczyści ale ostatecznie też miesiąc zabieg żeby wyczyścić jeszcze pozostałości. Teraz będę już w trzecim szpitalu i niestety tutaj też tak robią że czekają aż się samo wszystko oczyści. I lekarz twierdził że nie jest powiedziane że będę musiała mieć zabieg. Ale znając życie to wycierpię się a i tak bez zabiegu się nie obejdzie.Ja tak samo. Dlatego powiem że chce chyba zabieg jak tylko będzie możliwe chociaż strasznie się boje.
Współczuję bardzo wam dziewczynyKażdej nas potrzebny chyba ten czas żeby chociaż trochę się oswoić z tą sytuacją![]()