maadgaa
Zaciekawiona BB
Fiolet26 jedzimy na 2 tygodnie...mam nadzieje, ze pogoda bedzie piekna i bede mogla pokazac wszystkim moj brzuszek, z ktorego oczywiscie jestem baaaaaaardzo dumna
Nie wiem czy to moja wyobraznia ale chyba dzis rano poczulam kopniaki...
takie leciutkie po lewej stronie zaraz obok pepka...maluszek kopal co pare minut i potem przestal...czy to juz to?????? teraz juz nic nie czuje , tylko czekam na mocniejsze 
jejku..jeszcze tylko 4 dni i bedziemy wiedzieli!!!!!!!! tak bardzo sie nie moge doczekac!!
pozdrawiam
Nie wiem czy to moja wyobraznia ale chyba dzis rano poczulam kopniaki...
takie leciutkie po lewej stronie zaraz obok pepka...maluszek kopal co pare minut i potem przestal...czy to juz to?????? teraz juz nic nie czuje , tylko czekam na mocniejsze jejku..jeszcze tylko 4 dni i bedziemy wiedzieli!!!!!!!! tak bardzo sie nie moge doczekac!!
pozdrawiam

Czy Wam tez juz jest tak ciezko??? Jejku, gdyby nie moj maz to calymi dniami bym lezala bo nie moge sama wstac z lozka! Strasznie bola mnie biodra!! Brzuch mnie tak ciagnie...no i plecy- koszmar...
na szczescie jeszcze tylko dwa i pol tyg i ide na zwolnienie.No a jak tam zakupki dla malenstw? pewnie tez nie mozecie obojetnie przechodzic kolo sklepow z ciuszkami...;-) Odliczamy juz dni do porodu, ktory szczerze mowiac mnie troche przeraza...Ale pocieszamy sie , ze nasze malenstwo w koncu bedzie z nami!!!!!!