reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wrześniówkowe mamy

Ale się zrobil ruch :-) :-) :-)
dziewczyny ja jutro robie badanie na toksoplazmoze,kosztuje to 100 zl i chyba z krwi sie bada,to jest choroba odzwierzęca a ja robie dlatego, ze mam psa który jest traktowany jak członek rodziny,więc jest całowana itp.
ale lekarz mi powiedział, że tą chorobę przenoszą raczej koty i surowe mięso.

reklama
Hej dziewczynki,
Strasznie się cieszę że mogę być z Wami :-):-):-).
Mój Wielki Dzień to 17 wrzesień. Naczekaliśmy się na fasolkę trochę bo nasza córkama już 13 lat i kiedy w końcu zdecydowaliśmy się na powtórkę okazalo się że nic nie wychodzi...:no: i straciliśmy nadzieję.
Myslałam że już nie będę mamą i jest :-) !!!!!!!
Idę do gina we wtorek.
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.

witam popołudniowo..
jejku ale się tłoczno zrobiło:)
witam nowe wrześnióweczki :)
dziękuję za życzenia od weteranek:)
ja tradycyjnie wpadam jak po ogień, bo odzwyczajam się od kompa...:/
szkoda, może w późniejszym, bardziej bezpiecznym okresie ciąży będę mogła z Wami dłużej posiedzieć...
co to toxoplazmozy to jest u nas robiona rutynowo, cytomegalia raczej nie...
buziaczki dla Wszystkich

Juz nowe dziewczyny dopisuje do listy :) Ciesze ze sie podoba :) Hanulka, mozesz napisac na kiedy masz termin mniej wiecej ?

Witamy nowe mamusie:-)
Ale nas dużo już jest:-)

Ewa73 tak długo czekałaś????:szok: Między mną a moim bratem też jest 13 lat różnicy:tak:

dziewczyny jesli chcecie zrobic sobie suwaczek, to najlatwiej wedlug mnie kliknac tutaj : Lilypie : Free baby days , a pozniej wybrac 'select marker' (czyli wybrac 'przesuwke'), pozniej wybrac input text, a tam wybrac date porodu czyli baby's due date albo termin ostatniej miesiaczki ( last menstrual period)..Na samym koncu tylko create ticker i mamy fajny ciazowy suwaczek.

POkaze nam sie kilka okienek z dziwnymi znaczkami. Zeby dzialalo nam na forum, musimy prawym przyciskiem myszki skopiowac PseudoHTML, UBBCode, BBCode.

KIedy juz mamy skopiowane klikamy w lewym gornym rogu na naszym forum 'panel uzytkownika', a nastepnie gdzies po lewej stronie edycja podpisu.
Otworzy nam sie okienko. Aby dodac suwaczek, musimy kliknac w planete ziemie, pod buzka w tym panelu.
POkaze nam sie linijka do wklejenia . Tam wlasnie prawym przyciskiem myszki ('wklej') wrzucamy link ze strony suwaczkowej. Musimy tylko wszystko wymazac w tej linijce bo bedzie na pewno http://. POzniej tylko zatwierdzamy i wszystko powinno dzialac super ;)

Sie rozpisalam ale kiedys mialam duze problemy zeby dojsc do tego jak i co sie robi ;)

co tu dużo mówić we wrześniu rodzą się najpiękniejsze dzieciaczki :)

Zgadzam sie w 10000% !!! :-D :tak: :-D

A tu na deserek wklejam Wam kilka wczorajszych zdjatek Mojej Cudownej Coreczki! :tak: :-D Wlasnie wczoraj konczyla 4 miesiace. :-D Ale ten czas leci! :szok: :tak:

"Patrzcie,jak sie dzis wystroilam! :-D :tak:"

pict0004xv6.jpg

"I nawet mam torebeczke! :-D :tak:"

pict0007zg2.jpg

"Jestem sobie Mala Krakowianka Zuzanka,lalala. :-D"

pict0011on9.jpg

"Zblizenie mojego cmokasnego dziubulka! :-D"

pict0012vd0.jpg

"Mamusia mowi,ze jestem Jej Ukochanym Kwiatuszkiem! :-D :tak:"

pict0013re1.jpg

"Moje didu - didu! Tylko moje! :tak: :-D"

pict0017ob9.jpg

"Zuziulka Wesola Pyziulka to ja! :-D :tak:"

pict0021jn4.jpg

"Tu mnie Mama ubrala w taki smieszniutki kapelusik - troszke na mnie za duzy. :tak: :-D"

pict0029zu3.jpg

"Tu,jako kibicka ulubionego zuzlowego klubu Mamusi. :-D :tak:"

pict0024wh6.jpg

"Jak nic,moge isc na wiosne z Mamusia na zuzel! :-D :tak: :-D :tak: :-D :tak:

pict0026bz5.jpg

fajnie że wszystkie sobie pomagamy to takie miłe :happy: :happy:

za niedługo pewnie będzie Nas więcej ;-) szkoda trochę że mało Nas siedzi na forum. Niektóre z Nas pewnie w pracy a niektóre może nie chcą narażać dzidzi, mój mąż też mówi żebym nie siadziła tyle przed komputerem bo to napewno nie wpływa dobrze na dzidzię :baffled: wiem o tym ale ws umie nie mam nic do roboty to aż z nudów włączam komputer i tak siedzę przed Nim ( oczywiście nie cały dzień ). A Wy jak sobie radzicie z nudą mamy które siedzą w domku ??

ja generalnie pracuje ale teraz mam duzo wolnego z racji tego szpitala....no i sie nuuuuuudze.... i wlasnie siedze przed kompem, a jak nie przed kompem to przed tv..a jesli nie tam to czytam...albo pieke...
Generalnie to chcialabym sie nauczyc robic cos pozytecznego :p Bo jak do tej pory to wielkie obijanie sie...

reklama
Czesc dziewczyny.
Ja co prawda z kwetnióweczek ale chciałam Wam zyczyc wszystkiego dobrego, wytrwałosci, cierpliwosci, a przede wszystkim bezkonfliktowej ciaży.
Trzymajcie się cieplutko.

Aż miło popatrzec jak to my tak kiedys zaczynałysmy:-)

Do góry