Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
;-). Jak placze to tlumacze sobie ze nie jest mu zle tylko probuje wymusic najprostrza mu znana 'terapie' czyli mnie...wiec daje smoka, miska i rozmawiam z nim ale nie tule non stop..w koncu sie uda, zobaczysz!
Chyba jeszcze pojadę w weekend (ale już w ochraniaczach) i potem będę musiała dać sobie spokój na miesiąc (bo zabieg)...
Strasznie lubimy rano na niego patrzeć jak się budzi i bawi (albo raczej on nas budzi bo my śpimy dłużej). No to dobranoc. (chociaż kto wie, pewnie po prysznicu mi się znowu zachce zobaczyć co tutaj słychać :-)). Jestem Doti, jestem BBholiczką...Metoda Tracy Hogg działa słyszałam to juz od wielu osób ale Majandra nie możesz się ugjąć a małemu to na pewno nie zaszkodzi.MAjandra trzymam kciuki dasz radęMajandra, nie poddawaj się, tak jak pisze Hruda, mały musi nauczyć się sam uspokajać. I tak teraz łatwiej go nauczyć niż jak będzie starszy. Ja stosowałam naukę spania w łóżeczku wg Tracy Hogg i u mnie się sprawdziła. Taka nauka zwykle trwa ok trzech dni.
Doti80 pisze:O ludzie, ale mi się chce spać. Zaraz idę do łóżka. Dzisiaj już byłam zdecydowana, żeby przenieść łóżeczko Oskarka do drugiego pokoju. Pytam męża co o tym sądzi, a on mi na to, żeby go jeszcze zostawić, bo tak fajnie się z nim śpi.Strasznie lubimy rano na niego patrzeć jak się budzi i bawi (albo raczej on nas budzi bo my śpimy dłużej). No to dobranoc. (chociaż kto wie, pewnie po prysznicu mi się znowu zachce zobaczyć co tutaj słychać :-)). Jestem Doti, jestem BBholiczką...
no i czekamy na koncepcje.
To wszytsko dla mnie strasznie brzmi. 

chyba większego niż on