Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i tu właśnie jestem w szokuNo Aneta nie zazdroszczę sytuacji. W mojej 1 pracy tak zawsze było,że odgórnie miałam narzucone,bo najmłodsza,bo bez rodziny itd. że ja mam siedzieć w biurze w dni kiedy inne panie miały wolne. W ostatniej pracy było ok,bo wszystkie po kolei szłyśmy do pracy,a jak 1 była długo np. w Wigilię, to w Sylwka,czy Wielkanoc już nie.
Bardzo sympatyczna kierowniczka, czyżby dopiero miała poczuć jak to jest w święta bez rodziny? Na pewno przeraża dodatkowo wizja szykowania jedzenia. P.izda z niej i tyle
bo to moja najlepsza przyjaciółka i niesądziłam że może coś kombinować i zmieniać od lat ustalone zasady
zobaczymy co ma być to będzie ale bez walki się nie poddam
a jeszcze M mnie nabuntował bo ja zapomniałam
że w zeszłym roku w Wigilię akurat ja pracowałam i faktycznie wszyscy na mnie czekali do 19:-( a potem tak szybko na łapu capu bo dzieci już były marudne i śpiące

o super, ddziękiSą Justyna, może ich nie ma w katalogu ale są na stronie. Tam sobie możesz sprawdzić też dostępność IKEA | Wyniki wyszukiwania
obiadek gotowy, chatka ogarnięta i pazury zrobione więc przyszłam zajrzeć a tu echo
u nas pogoda paskudna szaro buro, zimno i pada deszcz więc siedzimy w domu
może jak młoda wstanie i nie będzie padać to choć na chwilę tyłki przewietrzymy;-) dowiedziałam się os mamy(bo siostra nadal się nie odzywa) że jednak miałam rację wygarniając jej i moje obawy się sprawdziły:-( z zapalenia migdałów u młodego rozwinęła się angina laryngolog powiedział że to ewidentnie wina latania z młodym po dworze:-( i teraz bidulek ma 2 tygodnie siedzieć w domu i brać antybiotyk a przez 3 tygodnie ma go nie daważ do żłobka:-( zła jestem na jej bezmyślność bo strasznie mi Szymka szkoda
ale nie ukrywam choć wstyd się przyznać że mam takie wewnętrzne poczucie a nie mówiłam
tylko kij ma 2 końce bo teraz jestem przekonana że Gośka prędko się nie odezwie choćby dla tego że jej normalnie wstyd będzie przyznać że miałam rację opierdzie**** ją że dzień po wizycie u lekarza lata z młodym po dworze:-( zastanawiam sie tylko czy przyjdzie na urodziny Tuśki
myślalam,że na zamkniętym więcej napisałaś po ostatnim razieHej! Tak zaglądam i podczytuję ale i tak nie wiem co u Was.
Zaglądam na bb jeszcze do marcówek i na wątek warszawski i za niczym nie nadążam
Buziaki w każdym razie!