reklama
duzo za nia nie dałam ( duzo, nie dużo, ) ....... oczywiście na allegro.......... walczyłam i kupiłam za 68zł z przesyłkąAgulka świetna ta kieckaja już dawno o takiej myślałam do pracy ale ciągle są jakieś ważniejsze zakupy
![]()
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
u mnie z dodtykowym wyswietlaczem odpadaja na starcie, mialam kiedys pozyczony i myslalam,ze szalu dostane, ciagle cos niechcacy mi sie wlaczalo
my mamy taki panel z dyszami na tryskowymi, latalismy jak debile po Poznaniach i Bydgoszczach,bo upatrzylismy sobie w promocji,a teraz i tak tego nie uzywamyAgulka mnie osobiscie bardzo podoba się ten LGnatrysk ciekawy. Co prawda ja kupiłabym inny bo podobają mi się te całe panele natryskowe z głowicami do masażu itp... ale niestety może kiedyś kupimy.
juz myslalam,ze ja jednaNiech mnie któraś kopnie w tyłek zebym się chociaż ubrałabo nadal siedzę w szlafroku
a chałupa straszy
![]()
Musze najpierw kawke wypic,bo ciezka nocke mielismy. Mlody spadl przed 5 z lozka i zdarl sobie naskorek z dolnej wargi. Krew sie lala, troche napuchlo i mowi,ze boli. Nie mam pojecia jak to sie stalo, nie ma tam nic o co moglby sie otrzec.
Ja zrobie dzisiaj leniwe,a miala byc pomidorowka,ale boje sie zeby nie szczypalo mlodego w buzke
donkat
Fanka BB :)
witam!!!
nie, nie zapomnialam;-):-)
Monia, ja wlasnie obralam ziemniaczki, amrchewke i kapustke na zupe jarzynowa
juz wypilas?
ja dopiero mam zamiar
powtorze sie za Aneta- tez o takiej wiecznie mysle i wiecznie jest cos innego:-(

to ja juz bylam z niunka na dworze, przywiozlam drzewa do palenia, przynioslam warzywka na obiad...
maly kaskader:-(
Donkat mmmm krokieciki musiłay być pyszne bo i krokiety i grzybki uwielbiam!!! Nie zapomniałaś napalić w piecu???
nie, nie zapomnialam;-):-)
Dziewczyny co robicie dziś na obiadmoże zgapie dziś obiad od was bo siedze i myślę co zrobic i nic konkretnego mi do głowy nie przychodzi
![]()
Monia, ja wlasnie obralam ziemniaczki, amrchewke i kapustke na zupe jarzynowa
Zaraz kawkę walne sobie
juz wypilas?
ja dopiero mam zamiar

powtorze sie za Aneta- tez o takiej wiecznie mysle i wiecznie jest cos innego:-(
Niech mnie któraś kopnie w tyłek zebym się chociaż ubrałabo nadal siedzę w szlafroku
a chałupa straszy
![]()

to ja juz bylam z niunka na dworze, przywiozlam drzewa do palenia, przynioslam warzywka na obiad...
Mlody spadl przed 5 z lozka i zdarl sobie naskorek z dolnej wargi. Krew sie lala, troche napuchlo i mowi,ze boli. Nie mam pojecia jak to sie stalo, nie ma tam nic o co moglby sie otrzec.
maly kaskader:-(
reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
twarog mielisz lub dusisz krychaczem do ziemniakow, jajko, troche cukru, ciut soli i maka. Zagniatasz, formujesz waleczki, kroisz na skos i na wrzatek,az wyplyna.justyna zarzuć przepis na te leniwe... biedny Mateusz no to nocka z głowy....
W rzeczywistosci wyglada to gorzej, boje sie,czy jakas ropa nie bedzie mu sie zbierac

Podziel się: