reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Ja zaglądam :-)

Wyspana jestem! Dominika się nie budziła i chłopcy nie przyszli... :-)
ze zdziwienia sama sie obudziłam o 6tej :-D

ide cos porobic...

Wzielam sie wczoraj i wystawilam czesc z planowanych rzeczy, w poniedzialek wystawie reszte, miedzy innymi S garnitur. Moze tym razem sie uda sprzedac.

Ciesze sie,ze nie siedzialyscie wczoraj,bo ja bylam odcieta od swiata. Po 20 wiatr zabral nam prad, zanim znalezli kabel i naprawili to bylo przed 24.

Mlody cos mocniej kaszle,ale najwazniejsze,ze nie ma goraczki.

Na obiadek mamy golabki z kapucha kiszona, mniam mniam:-)

Witam i ja.

U nas pieknie słonko swiecie, ale wieje strasznie.

Justa łączę suię w bólu jesli chodzi o wczorajszy prąd, u nas nie było od 16 do 24. A na dodatek młody znów się zhaftował ....... podejrzewam że nie toleruje tego żelaza Ferrum Lek idę w poniedziałek po te co kidys doatwał , nie pamiętam jak się nazwywaja ale były to krople.
Wyobrażacie sobie J latającego z latarką a ja młodego przebrać, poscile zmienić. itp......... szok , masakra bez światła

Aneta mam Dla Ciebie wiadomość na GG;-)

Justa pierwsze słyszę o takich gołąbkach, musza być pyszne

Asia zazdroszczę wyspania, mimo, że nie było światła to i tak poszlismy późno spać, bo gralismy przy kominku w warcaby:-D oczywiście przerąbałam............. a potem usnac nie mogłam bo było za ciemno chyba.

ja się dzisiaj wytroiłam w letnią bluzeczkę i bolereczko bo zobaczyłam piękne słoneczko:wściekła/y: dobrze, że o kurtce nie zapomniałam:-D bo bym chyba po nerach już miała;-) właśnie zjadłam śniadanie i nic mi sie nie chce:wściekła/y:

reklama
J musze obiad robć ale też mi się nie chce, dzieci na górze się kłócą a ja chętnie pod kołderke bym wlazała, ale niestety J niedługo wróci z praktyk a tata walczy na dworze, będą po obiadku taras zalewać

Do góry