reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dora u Ciebie to moze normalne, że masz lutke zeby ciaze podtrzymac. Ja starajac sie o ciaze tez bralam duphaston, a badan nie mialam.

Ja tez sie dziwie ze w ciazy daja przeciwzakrzepowe. Ale moze jest zakrzepica a potrzeba wiecej krwi na dwie osobki.

A o co chodzi z oklejaniem???

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

No tak żeby podtrzymać bo problem jak jest niedomoga lutealna a na jakiej podstawie on to niby stwierdził W poprzedniej też brałam luteine i lezalam i jak widać nie pomogło Ją ogólnie jestem trudna pacjentka bo ja drobiazgowa i dociekliwa. Teraz źle się czuję, mam zły humor i wymyślam sobie. Koszmarny sen miałam i tak mnie naszło.
Stresa już łapę przed ta wizyta czwartkowa

Będzie dobrze... Mój mąż się śmieje ze tyle kariolii stracił przy staraniach że to nie mogło być na marne ☺
Poza tym gada do brzucha ze ma rosnąć ladnie bo on chcecie w piłkę pograć

Dora i dlatego właśnie wszystko będzie dobrze :) Twój mąż ma rację :)
KasiaMarysia jutro zrobię zdjęcia i się pochwałę efektami bo wrócimy dziś w nocy do domu dopiero. Ale mam zdjęcie szafy przy sobie więc wstawiam. W tym tygodniu mamy mieć do niej drzwi przesuwne bo wymyśliłam sobie takie z grafiką i trzeba dłużej czekać. Jak Wam się podoba kochane? :)
14800762_1094423650607060_1031954444_n.jpg

Załączniki

• 14800762_1094423650607060_1031954444_n.jpg
    14800762_1094423650607060_1031954444_n.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 197
Hejka Dziewczyny ;)
KasiaMarysia w sumie to nie miałam żadnych dolegliwości przy siusiu, ze dwa razy mocno mnie bolało, ale po objawach mój gin stwierdził, że to właśnie na zapalenie dróg moczowych wygląda. W piątek wzięłam pierwszą dawkę antybiotyku i jest troszkę lepiej, dzisiaj na noc druga dawka a jutro jeszcze badania dodatkowe. Jak mi nie przejdzie do czwartku to w piątek się do ogólnego wybiorę może on coś doradzi, bo mi ten ból ciężko do czegokolwiek dopasować ;/
Kasia2310 Nie zamawiałam jeszcze,bo tam w zestawie jest materac pianka kokos gryka a się zastanawiam nad piankowym jednak. Po tym co teraz znowu była afera z robalami, to już mam mętlik w głowie.

Wczoraj cały dzień coś ogarniałam i przywieźli nam meble. Zamawiałam szafę przesuwną na przedpokój (miałam kiedyś we wnęce po starych właścicielach, ale ją zlikwidowałam i było pusto a motywacji brakowało, żeby to ogarnąć) komodę na Jasiowe ubranka, regał też dla Małego i szafeczkę koło łóżka. Kolega miał przyjść pomóc mojemu składać, ale go totalnie rozłożyło i we dwójkę walczyliśmy i dosłownie padłam na twarz. Ważne, że już za dużo do zrobienia nie zostało.
Miłego wieczorku ;*

Dora i dlatego właśnie wszystko będzie dobrze :) Twój mąż ma rację :)
KasiaMarysia jutro zrobię zdjęcia i się pochwałę efektami bo wrócimy dziś w nocy do domu dopiero. Ale mam zdjęcie szafy przy sobie więc wstawiam. W tym tygodniu mamy mieć do niej drzwi przesuwne bo wymyśliłam sobie takie z grafiką i trzeba dłużej czekać. Jak Wam się podoba kochane? :)Zobacz załącznik 779676
Mega!!! Juz widze u gory pudelka z butami[emoji7] jee tyle miejsca;)

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Do góry