missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
wiolcia pieknosci!!!
ja mam tez juz pierwsze zakupy 2 kaftaniki
w c&a promocja byla
wkleje pozniej fotki
jak zwykle mam problem ze znalezieniem kabla od aparatu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ca ciąży na pewno plyny do kąpieli jak i kremy dla dziecka będę kupować w aptece i na pewno nie Jonsona bo moja Amanda dostała od niego uczulenia i nie mam zamiaru się drugi raz o tym przekonać
ja planuję kupić łóżeczko turystyczne bo Amanda w tym drewnianym strasznie się obijało mimo ochraniacza do dookołaA co sądzicie o łóżeczku turystycznym ? Zastanawiam sie czy nie kupić właśnie takowego i kołyski do salonu .
Dziewczyny pomóżcie z wyborem wózka bo dla mnie szczególnie będzie sie liczyć waga wózka bo przeprowadzam sie i mieszkanie kupujemy na 4 pietrze , niestety bez windy .
poza tym ręce i nogi często jej wystawały
o matkono a która się skusi na takie cacunio, no i z pewnościa jest lekki nawet niczym piórko
Wózek dziecięcy głęboki RETRO (1011145479) - Aukcje internetowe Allegro
,,,,......... o maj god, to ze śmietnika ludziska te cuda biorą czy coPEG PEREGO 'mamas&pepas' poznan (1023215897) - Aukcje internetowe Allegro
mówi się że o gustach i guścikach sie nie rozmawia ale wszystko ma swoje granice, masakra![]()

z Ami kupiłam ten gryczano- kokosowyDziewczyny a orientowałyście się w sprawie materacyka do łóżeczka? Jest bardzo duży wybór, może doświadczone mamy by się wypowiedziały![]()

i jestem bardzo zadowolona

mam takie samo zdanieja tez dorzuce trzy grosze ;-)
lozeczko turystyczne - dla mnie super. moja corcia starsznie obijala sie o szczeble w drewnianym i gdzies od skonczenia roku spala w turystycznym, tylko na dnie byl normalny materac jak do drewnianego. u nas sie to swietnie sprawdzalo.

moja siorka a mama Krystianka z suwaczka ma takie tylko w kolorze ciemnego brązua ja siedze i nie moge spac :/ mam male bole w brzuchu i tak sie mecze, wynalazlam sobie lozeczko ktore mi sie podoba z tym ze wybralabym kolor heh sosnowy, mam tego rodzaju mebelki w sypialni wiec byloby idealnie a potem mozna pomalowacoczywiscie kierowalam sie funkcjonalnoscia, czyli regulacja poziomow, szuflada i pozniej tapczanik idealne dla moich potrzeb
ŁÓŻECZKO BARTEK II TAPCZANIK SZUFLADA KLUPŚ !! (1018927852) - Aukcje internetowe Allegro

do grudnia może dokonam decyzji albo mój małż to zrobi i będę żałować
na razie jest zadowolona bo nie dość że jest ładne i to praktyczneooo Aluska i zadowolona jest?? bo mnie ujelo to ze lozeczko jest takie na dlugi czas i ma praktycznie wszystko czego potrzeba a cena tez jest fajna wiec pomyslalam ze byloby dobre i W tez sie podobalo![]()