Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojejku śnił mi się maluszek okropna ze mnie matka bo nie miałam skarpetek jutro biegne do sklepu uzupełnić zakupy
Ja równiez kupiłam 62, jak bedzie potrzeba to potem dokupię, na szczęscie w Irlandii nie ma takich niskich temperatura oto mój dzisiejszy zakup -rozmiar 68 bo mniejszy już mam, hej dziewczyny a wy w jakich rozmiarach kupujecie kombinezony na zimę? bo ja pamiętam przy pierwszym dziecku szybko wyrosło się z jednego biały kombinezon (1231256122) - Aukcje internetowe Allegro
)a oto mój dzisiejszy zakup -rozmiar 68 bo mniejszy już mam, hej dziewczyny a wy w jakich rozmiarach kupujecie kombinezony na zimę? bo ja pamiętam przy pierwszym dziecku szybko wyrosło się z jednego biały kombinezon (1231256122) - Aukcje internetowe Allegro
dziś dostałam wielki worek ubranek do tego karuzele (to już druga) przescieradla pościel baldachim, wszyscy mi wszystko wpychaja, ciesze sie ale boje sie ze to nasze 1 dziecko i wszystko bedzie uzywane bo jak tak dalej pójdzie to kupie tylko te skarpetki ze snu chyba musze szybko kupowac wyprawke i bede mówic ze dzieki ale juz mam powiedzcie czy jestem dziwna?