reklama

Wszystko dla maleństwa

nie no ja mam tak że mój lidl jest w miarę ok, towaru mają czasem prawda kończy się przed czasem ale często dla siebie wyhaczam fajne ciuszki, ale ostatnio w biedronce były banany chyba po 1,89, to mniejsi sklepikarze wszystko wykupili w jeden mig, i nie starczyło dla wygłodzonej ciężarnej :D
a z tymi ulotkami z lidla mam tak że mi na pocztę przychodzi w subskrypcji i raczej trafiają tydzień przed promocją, potem to tylko pilnować dnia i daty ale i tak najczęściej to poniedziałek lub czwartek

reklama
Prawidłowo postapiła. A co do Biedronek do nas parę miesięcy później wrzucili wanienki, a kombinezoników nie było wogle .To przecież sieć sklepów ,a z towarami lecą w kulki.

w NETTO od dzis pilki do fitnesu rozm 65 po 30zl z pompeczka. [bylam przed chwila zakupic, i dostalam ostatnia pilke]
Zaopatrzylam sie tez w biedronce w szlafrok z mikrofibry [w planach mialam zakup szlafroka na allegro z weluru] tez 30zł

Taka piłka to strasznie fajna sprawa :) Przydaje się nie tylko do ćwiczenia w ciąży i po porodzie, ale też dla Malucha. Szczególnie jak dzieci nie lubią leżeć na brzuchu (bo np. są za leniwe, żeby dźwigać główkę jak moja Bratanica ;)).
Mam w domu dwie i bardzo polecam :)

Gąbkę odradzam, kłębowisko bakterii, szczególnie teraz na zimę gdy nie będzie dobrze schła. Ja mam zwykłą wanienkę, trzymam dziecko od początku na ramieniu a na dno wanienki pieluszka :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry