reklama

Wszystko dla maleństwa

Heheh w rzeczywistości to ta czerwień jest bardziej stonowana niż na zdjęciu ale jak wolisz inne kolory to też napewno znajdziesz. Widziałam jeszcze żółte, zielone, granatowe i różowe... a gama kolorów napewno jest szersza.

reklama
Świetny kombinezon - jutro idę do biedronki. Bo, wyobraźcie sobie, ja jeszcze nic nie kupiłam mojemu dzidziowi:szok:
Tylko te butki i czapkę mu zrobiłam.
Tymczasem mój mąż zakupił maleństwu niebieski komplecik na dzień dziecka (ja - 2 kg truskawek:eek:) Ale ze mnie matka:no:

Ale robisz bardzo dobrze! Mąż niech się kosztuje :) A truskawki to dla kogo jak nie dla małego?? przecież musi mieć duuuzo witamin :) I przynajmniej coś zrobiłaś, ja jestem zbyt leniwa :/ I pewnie tez bym dzis nic nie kupiła gdyby nie taka okazja :]

Wiolcia, a leniwa od razu:) pamiętam że ty jako pierwsza kupiłaś Ogryzkowi kurteczkę:) więc leniwa to ja jestem... bo nawet truskaweczek nie kupiłam na dzień dziecka, tylko w kółko powtarzałam że muszę coś kupić i na tym się skończyło:)

Wiolcia super kombinezon. Uwielbiam kolorek czerwony :)
Ja też jeszcze nic nie kupiłam... Czekam na rozpoznanie płci :) Jak będzie chłopak to rzucam się w wir zakupów a jak dziewczynka to przyjemności z kupowania nie będzie bo po Zuzi mam sporo ciuchów. No może na coś się skuszę aby tej przyjemności do końca sobie nie odbierać ;)

reklama
racje kupiłam Ogryzkowi kurteczkę bo nudząc się w pracy sprawdzałam allegro i tak mi się spodobała, że nie mogłam wytrzymać :) Ja prawie wszystko kupie na allegro bo.... bo właśnie jestem zbyt leniwa :) Zrobiłaś tak piękne buciki, że moja kurteczka marnie przy nich wypada! Już sobie wyobrażam jak szaleć zaczniecie gdy płeć się na 100% potwierdzi :)
cristalrose ja mężowi czasem mówię że musi mi pizze zamówić bo muszę dziecko nauczyć co jest najlepsze do jedzenia ;) a ty nie tylko uczysz bo i witamin dostarczasz! :)
Misia dokładnie! Żeby ci nie przyszło do głowy rezygnować z przyjemności zakupów !:) Trzeba w końcu "odświeżyć" szafę z ciuszkami :)) A kiedy masz wizytę?? Będę trzymać kciuki za chłopca żebyś mogła bardziej poszaleć :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry