reklama

Wszystko dla maleństwa

Wczoraj chłopak kupił body rozmiar 56, gdzie w sumie za duzo mamy ciuszków zwłaszcza na rozmiar 56 i 62. Nadgorliwy.
Dziś juz powinnnam mieć robione na drutach skarpetki-kapcie zamiast butów. Moja babka nie umie robić,ale zleciła to komus i wiem ,ze dziś odbiera. Ona nie wie, ze ja wiem. ;-p Widać pierwszy jej prawnuk będzie to sie stara. Już na wózek i materacyk co pisałam dostalismy pieniądze. My przynajmniej skorzystamy.

reklama
kurcze, ja nie szykowałam jeszcze ciuszków do odbioru, baaaaaaa, ja nawet o tym nie myślałam:) ale ubiorę tak jak Krolcia, bo mi się jakoś tak w porządku wydaje.

Olcia nie Ty jedna jesteś uzależniona.... Ja co poniedziałek jestem w lumpku, bo jest świeża dostawa, mąż jest na mnie zły o to od jakiegoś czasu :) więc mu nie mówię że chodzę.On i tak nie wie jakie jego synek ma ubranka więc nowa bluzeczka czy porteczki w szafie na pewno go nie zdziwią:)
ostatnio kupiłam też dwa kocyki z mothercare - jeden grubaśny drugi z mięciutkiego polarku i prześcieradełko do łóżeczka na gumce, za 13 zł, uwielbiam takie zakupy hehe:)

kurcze, ja nie szykowałam jeszcze ciuszków do odbioru, baaaaaaa, ja nawet o tym nie myślałam:) ale ubiorę tak jak Krolcia, bo mi się jakoś tak w porządku wydaje.

ja też nic do szpitala jeszcze nie mam naszykowane, powolutku co 2 dni cos piorę, potem prasuję i chowam do komody, ale jeszcze nie kupiłam ani koszul, ani staników do karmienia, jedynie mam majtki poporodowe i wkladki laktacyjne, a tak to jeszcze nic, szlafrok pewnie w II połowie listopada wypiorę,
samą torbę muszę kupić, bo w domu tylko walizki i plecaki,
mam nadzieję, że do grudnia donoszę, więc się nie śpieszę,

ewwe takie cudeńka najbardziej cieszą. Za niską cenę super markowe ciuszki, czy inne "niezbędne" pierdółki;)))
te buciki to dosłownie bym zjadła takie śliczne...-8 zł, a nowe min. 60:D

A ja od kiedy kupiliśmy zestaw ubrań na Allegro i okazało się, że pani nam dodała 3 siatki gratisów - mam szlaban na ciucharnie. I tak nie ma już gdzie trzymać Frankowych rzeczy... A tak to lubiłam :)

A ja od kiedy kupiliśmy zestaw ubrań na Allegro i okazało się, że pani nam dodała 3 siatki gratisów - mam szlaban na ciucharnie. I tak nie ma już gdzie trzymać Frankowych rzeczy... A tak to lubiłam :)
Co za wstrętna baba ;) jak można ciężarnej TAKĄ przyjemność odebrać? Ja dzisiaj ruszam na łowy i już się cieszę :D

ja dziś idę do apteki po zakupy dla sibei do szpitala i dla małego typu woda morska, octisept, czy gaziki.... znając życie to i tak połowy nie kupię bo zapomnę...zaraz sobie zrobię liste chyba.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry