reklama

Wszystko dla maleństwa

a podgrzewaczu myslałm o typie dom/auto, bo sporo wyjeżdzamy wiec moze w drodze czy gdzieś, gdzie bedę miała dostepu do gazu sie przyda...

u mnie na wyjazdach super sprawdził się termos. W butelce miałam przygotowaną chłodną wodę, odmierzone mleczko w drugim pojemniczku. i tylko dolewałam tej gorącej z termosa dla uzyskania odpowiedniej temp :) i już :)

na chustach się nie znam :)

reklama
ja też na chystach się nie znam...
Co do podgrzewacza to myslę że ten tańszy i droższy to podgrzewać będą tak samo;)
Ja na razie nie kupuję, byc może się nie przyda na razie...

ja przy Nince chusty uzywalam tylko w domu i mialam taka najprostsza, bawelniana. teraz dostalam od kumpeli ta Bebelulu sztruksowa i ona jest super wlasnie dla najmniejszych dzieci. mam jeszcze nosidelko chicco jak juz dziecko trzyma glowke - przy Nince sie nie za bardzo sprawdzilo, bo byla to pora zimowa. ale mam nadzieje, ze przy Alicji sie przyda latem.

bylam przed chwila wyplacic pieniazki i przy okazji wpadlam do 5-10-15 ;) sa poprzeceniane niemowlece ciuszki - kupilam bluzeczke/kaftanik za 14,90 i pajacyki sa po 19,99.

dzięki ... ja chyba też wybiorę ten tanszy... bo nie wiem czy bedzie potrzebny czy nie, no i kusi mnie ta chusta, na tej stronce są takie mini rady kiedy uzywac ja...bardzo mi sie spodobała, ze przy gotowaniu w kuchni, albo jak są kolki to też masuje :0...

gdybym miała sama kkupować to bym poczekała pewnie, ale jak to ma byc prezent, to zaryzykuję :)

czy pierzecie kupione nowe kombinezoniki zimowe dla Waszych maluszków?

uprałam tylko rękawiczki i nie wiem czy prać cały czy wywietrzyć żeby nowością nie śmierdział

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry