reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

Wiolcia CUDO!!!!!!!! a baldachim bardzo ładny, ja bym tak kokarde sobie darowała, bociek slicznie tam pasuje...Aż mi sie łezka w oku zakręciła....

reklama
Wiolcia ale czadowo :):):) ślicznie po prostu:)klimatycznie, dokładnie tak jak pisze lwiczka, aż chciałoby się mieć już tego brzdąca małego przy sobie:)

Wiola Super kącik maluszka,baldachim też ładny jak ze sklepu,a kokardka zbędna :)
Achch muszę w następnym tygodniu wziąć się do roboty :)

Oj dziewczyny aż się zawstydziłam od tylu miłych słów:zawstydzona/y: Dziękuję wam bardzo! A bociana dostaliśmy na weselu i co tu dużo pisać... bocian się szybko uwinął ;-) Więc nie mogło go zabraknąć przy łóżeczku.

Wiolcia śliczny kącik :) Baldachim rewelacyjny. Zdolniacha z ciebie. Ja przymierzam się do uszycia poszewek na poduszki ale jakoś jeszcze do maszyny nie doszłam i nie wiem czy w ogóle dojdę.
Miło popatrzeć na dzieciaczkowe kąciki. Nasz też niebawem będzie gotowy :)

Zaczyna się okres szykowania kącików dla maleństwa - już tylko czekać aż się po kolei zaczniemy rozpakowywać:-) Juz się galerii naszych grudniowych bobasów doczekać nie mogę!:-)
Ainah spokojnie - ja w 31 tc tez jeszcze nic nie miałam. Teraz mi lekarz wywróżył, że moge już rodzić więc trzeba było się pośpieszyć ze wszystkim tak na wszelki wypadek ;)

reklama
Do góry