reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko dla maleństwa

Nasz materac też w folii, ale niedługo ją zdejmę, żeby tez sobie pooddychał. Pościel wyprana, wyprasowana i teraz tylko założyć, ale raczej zrobię to trochę później. Ważne, że nawet gdybym sama nie zdążyła, to wszystko jest gotowe i mogę takie rzeczy zlecić innym.

reklama
hehehe Misia znowu piszesz duzymi literami hihi
no :-) i już wiem dlaczego ale czasem jest to nieuniknione niestety także przepraszam. Jak pisze posta i chcę zrobić to bardzo szybko to często nie wceluję w odpowiedni klawisz i coś mi się przestawia i posta mi całego kasuje i się nie wyświetla a potem jak mam pisać drugi raz to już czasu brak i się wkurzam :-) Więc zawsze dla bezpieczeństwa robię crt+c pisanego tekstu podczas pisania i wklejam szybko do worda. Jak w razie potrzeby przekopiuje tekst z worda do forum to takie kwiatki są jak widać ale przynajmniej tekst uratowany :-) Ale zamotałam:baffled:

Rety a u mnie kojec niegotowy bo go jeszcze nie ma ;-) ale wychodzę z założenia że kojec i pościel rozłożymy w dniu przybycia ze szpitala, w końcu nie wyjdziemy ze szpitala późnym wieczorem ;-)

oooo sprawdziłam i nasz kojec wypłyną wczoraj z USA, planowany termin dostawy do Warszawy to 22 listopada, czyli u mnie będzie końcem miesiąca, super, wcześniej nie jest w końcu potrzebny i tylko by miejsca zastępował w którym są teraz zabawki mojej córci ;-)

Wiolcia ale cudeńko stworzyłaś:))) śliczny!!! zdolniacha z Ciebie;p kącik przeuroczy!

Ja pamiętam że jak ubrałam już pościel w łóżeczku tak koło terminu to przykryłam to wszystko szczelnie narzutą żeby się nie kurzyło:)

kbetina ja zamówiłam już łózeczko, może w przyszłym tyg przyjdzie albo w następnym, planuję je rozłożyć jakoś w grudniu żeby "pooddychało" :) wystarczy spokojnie.

ja chciałam rozłożyc łóżeczko na poczatku grudnia...Ale nie wiem sama...Na pewno jak je rozloże, to od razu nie ubiore pościeli, tylko powkładam do niego co trzeba i przykryje narzuta jak z Lolkiem.Paweł cos mówił, że w połowie listopada je przytarga...Materac musi się wywietrzyć...

Dzień dobry,
pewnie już było o tym nie raz, ale ciężko mi znaleźć.
Napiszcie jakie materacyki kupujecie. Gryka-kokos-pianka; kokos-pianka; pianka; lateks?

U mnie jest gryka-pianka-kokos i jestem zadowolona.
Łóżeczko już rozłożyliśmy, bo zżerała nas ciekawość, jak będzie wyglądać i na razie służy za składzik wszystkiego. Wrzucam do niego wszelkie dzieciowe nabytki, bo nie możemy się zdecydować na skręcenie regału i zrobienie porządków.

reklama
ja tez bede kupowac gryka-pianka-kokos w przyszlym tygodniu. i do tego posciel.

wczoraj bylismy w ikei kupic troche rzeczy do pokoju Ninki. przy okazji nabylam reczniczki, przescieradla i lampke nad lozeczko :tak: wlasnie moi skrecaja nowy mebelek na zabawki Niny i w zwiazku z tym juz dzis wieczorem komoda z przewijakiem z pokoju Ninki przeprowadzi sie do kacika Alicji :-)

lozeczko juz jest skrecone, a posciel to bede zakladac po powrocie do domu ze szpitala.

no i postanowilam, ze musze od przyszlego tygodnia wziac sie za pranie rzeczy - na pierwszy ogien pojda kocyki, posciel, kolderka, kombinezony. bielizna dopiero na poczatku grudnia.

Do góry