Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Gufi biedna pewnie myslała, że jej najwspanialsze jedzonko zabierzesz;-);-) U nas pan Flip zacząl pluc jedzeniem. I nie dlatego, ze nie smakuje tylko bo mu sie podoba. Wczoraj kaszke miał wszędzie..Nawet we włosach
dynie to mam swoją z Pl i mam zamiar mu ugotować. a mój mały żarłok to zje cały słoiczek i domaga się więcej! chyba jednak paczka z Polski przyjedzie jeszcze z obiadkami. tylko te polskie musze mu zagęszczać bo te irlandzkie geste o wiele lepiej się przyjęły - tyle tylko, że mają dziwne smaki i z mięsem od 4 miesiąca!! ja tego nie dam. tam samo szpinak jest z ziemniakami i z serem!! głupota. sama będę dużo gotować ale nie zawsze.
tak więc narazie marchewka z ziemniakami jest ulubionym daniem mojego dziecka
Dzisiaj zrobiłam dziecku kaszkę tak jak pisało na opakowaniu i była gęsta na maxa,nie bardzo mu wchodziła,za to ja zjadłam chętnie :-) Następnym razem zrobię mu rzadszą,może będzie lepiej :-)
Renczysia ja robie tak jak na opakowaniu i mi wychodzi tak bardziej lejaca No Fif wieczrem jak mnie zobaczyl z miseczka to przestał ryczeć i paszcze otworzył tylko, ze dzielnie próbuje mi pomagac i skutki sa opłakane...