Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

- Jak długo mogę takie obiadki przechowywać w lodówce? Do jutra może połowa w lodówce stać?
- Dodajecie do gotowanych zupek tłuszcz? Łyżkę masła albo oliwy? I kiedy? Na początku czy już po ugotowaniu - tylko do wymieszania?
Aha, i jeszcze jedno - można podawać buraczki dzieciom? Gdzie można znaleźć jakąś listę kolejności wprowadzania warzyw?
Oliwy dodaję bardzo malutko (wcale nie jest tak a zdrowa dla niemowląt) i tylko do samych warzywek, jeśli jest mięsko już nie dodaję. Najlepszy byłby olej rzepakowy tłoczony na zimno (taki zielony) - to w ogóle najlepiej zbilansowany i najzdrowszy tłuszcz jaki istnieje, niestety sezon był listopad-marzec, więc już po zawodach, teraz można tylko na allegro dostać, ale nie radziłabym bo może być zjełczały. Jak się spotkacie - najczęściej na wiejskich targach, w sezonie- to kupujcie, nie dość, że zdrowy, to jeszcze ma niesamowity zapach i smak - uwielbiam z ziemniaczkami w mundurkach i cebulką 
A ta manne będziesz na wodzie robić??? Ja nie pamiętam bo u nas jak pisalam Lolo pluc kaszkami dalej jak widział![]()
Fajna sprawa ten parowar-blender, ale powiem Ci, że ja też dość szybko przygotowuję jedzonko na cały tydz., przekładam do pojemniczków i mrożę. Tylko, że mam więcej roboty, bo najpierw gotuję na zwykłym wkładzie do parowania (za 20zł), a potem ucieram zwykłym blenderem, ale za to dużo nie obieram i nie kroję, bo (oprócz ziemniaków) używam mrożonek.
Masła nie dodaję, bo nigdzie nie znalazłam prawdziwego, albo chociaż udającego prawdziwe
No i do tej pory nie mam żadnej miseczki, bo karmię z pojemniczka od razu;-) Wygodnie:-)
Masło dobre jest z Trzebowniska (ale z tego pewnie tylko Rzeszowianki skorzystają) .
bodzinka jak już sama zgłupiałam co kiedy podawać ;/A jak to jest do jasnej ciasnej z bananem surowym??? Bo ja juz zgłupiałam....