Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a Arlena ma 10 i nadal nie raczkuje to jak mam skorygowac?? :>
co to jest mlekomat??? :O:O:O'
u nas mleka krowiego pewnie nigdy nie bedzie zwazywszy na to ze moje dziecie nie znosi mleka![]()
jezeli masz wpisane noworodek donoszony to nie koryguj, jezeli urodzony przedwczesnie -2 tyg, to wtedy nalezy korygowac.ps. czy Wam tez mówił ktokolwiek że jeśli dziecko urodzone przed terminem, jak np. mój A. dwa tygodnie, to mu się do roczku koryguje wiek o te dwa tygodnie???
że zamiast dac coś np. w 9 miesiącu to dac w 9 miesiącu i 2 tygodniach ???
bo mnie tak kiedyś rehabilitant powiedział (a bardzo dobry w swoim fachu doktor), więc się zastanawiam czy Wam może też ktoś tak mówił?
To ja właśnie W. takie kupowałam w płyniejezeli masz wpisane noworodek donoszony to nie koryguj, jezeli urodzony przedwczesnie -2 tyg, to wtedy nalezy korygowac.
co do mleka, Wiktorie na stale przestawilam na mleko krowie gdzy miala okolo 20-22 miesiecy i z Adasiem zrobie tak samo. Czasami je manne na krowim, serek kozi, jogurty itp, ale podstawowymi posilkami mlecznymi sa mm i kaszki na mm.
teraz juz kupuje taki 6-pak mleka w plynie pow. 10 miesiąca, wiec nie musze nic rozrabiac. To mleko jest wzbogacone np o wapn itp, czeka nie ma w krowim.
może to jest dobre rozwiązanie....nie mm ale też nie zwykłe krowie, ale dostosowane do dzieci