Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale to trochę przez to, że jesteśmy w systemie dwudaniowym i wcześniej jest zupa, a między tymi daniami jest drzemka, którą trzeba uświęcić mlekiem 
, ale dałam jej suszone śliwki gerbera i wieczorem się udało i juz nawet dzisiaj rano byłamy z racji miesjca zamieszkania ciasta francuskie wcinamy czesto i gestoJak wygląda sprawa z ciastem francuskim? Na JedzonkuMalucha paluchy z ciasta fr. są zaznaczone jako "po 10 miesiącu". Nie za wcześnie? Bo jeśli nie, to fajnie - Frulo będzie mógł zjeść więcej rzeczy na swoich urodzinach![]()
u nas nie ma poza mlekiem posilku czysto mlecznego w ciagu dnia tylko jest to serek lub jogurt do obiadu lub do podwieczorku i tak zostanie na zawsze, bo wszyscy tak jemyA właśnie - kiedy tak na oko rezygnuje się z tego posiłku mlecznego w ciągu dnia?
żadnych serków twarożków - dawałam jej ale wypluwała, jogurt nat. też pluła bo pewnie ...niesłodki:/ no a smakowych nie mam zamiaru jej dawać najlepiej nigdy! wystarczy że starszy juz do nich nauczony i je tego na tony niestety