Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a my jednak po obejrzeniu tego el-jota zrezygnowaliśmy z niego, na żywo jest bardzo nisko umieszczona gondola i spacerówka, a nie chce sie schylać do dziecka. Zdecydowaliśmy się jednak na nowe Jedo Bartatina w wersji freeline, mężowi sie spodobał i nie chciał już słyszeć o innym. zastanawiamy się tylko czy dokładać 60 zł do aluminiowego stelaża czy wystaczy stalowy. Kolor wybraliśmy 174. I jednak na wachaczach.Pasy się super bujają, ale potem w spacerówce to aż za bardzo chyba, bo miałamwrażenie że dziecko by mogło przewrócić ten wózek
A jakiego wózia szukasz? Ja swoją Bartatinę full wypas cały komplet z fotelikiem, adapterami, torbą sprzedałam za 250zł, ale nie chciałam tego wózka dla drugiego dziecka bo dla mnie był za ciężki i wole skrętne koła. Sąsiadka teraz ma taki i jak nim jeżdze po podwórku z jej maluchem to jestem happy, że już go nie mam, choć sprawdził się na zimę super:-)ach, też miałam Bartatinę na pasach... to był wózio!
ja ciągle jak durna szukam po Allegro i czekam na okazję... i coś czuję ze z tą moją okazją to prędzej na porodówkę sie wybiorę... musze sie w końcu zastanowić i kupić coś!