Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Ja stosuję Oliwce, trochę łatwiej się włosy rozczesują niż bez odżywki, ale do ideału daleko.dziewczyny a odżywki ułatwiające rozczesywanie???-może to jakieś rozwiązanie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja stosuję Oliwce, trochę łatwiej się włosy rozczesują niż bez odżywki, ale do ideału daleko.dziewczyny a odżywki ułatwiające rozczesywanie???-może to jakieś rozwiązanie?
Wszystko na NIE, co chwilę zmienia zdanie, nie nadążąm za spełnianiem jej zachcianek. Wystarczy że coś (jakiś drobiazg) nie jest po jej myśli i histeria na całego. Przykład:
:-(
Jejku, Joasiek!! Dziewczyny, jak dobrze Was mieć!!!!
Nie wchodziłam, bo nie mam czasu, zmęczona jestem straszliwie, tyle do zrobienia, a ja mam wrażenie, że nie ruszam z miejsca, chociaż to nie prawda!!!!
I jeszcze Julcia, w którą diabeł wstąpił ostatnio.
Ona:Mama psitul! Wyciągam do niej ręce. Ona:Ja nie chcę psitulić! No to się kładę na poduszce. Ona:No mama psitul!! Mówię: chodź cię przytulę. Ona:Ale ja nie chce psitulić!! Szlag mnie trafia. Mówię: albo się przytulasz, albo idę spać, wybieraj. Ona: o już się roi dzień! Ja: no to ide spać, sama tak wybrałaś. Ona: No psitul mnie mama!!
I tak w koło macieju!
Przedwczorajsza noc nie do opisania. Darła się w niebogłosy, jakby ktoś ja zes króy obdzierał, biła mnie kopała, w B. rzuciła książką i misiem i kocykiem i młotkiem też by rzuciła jakby miała pod ręką.
A NIE, to Julki drugie imię. Nie wiem czy kojarzycie bajkę: Świnka Peppa. Tam jest jej mały brat, on tak ciągle mówi NIE. Teraz mówię do Julki gdy mówi NIE: [dżordżu!!]
W restauracji. Chciała frytki, dostała frytki, nie chciała jesc frytek, to na koniec kelner zebral talerze , jej frytki tez, to ona w krzyk, ze jej pan zabral frytki. a tłumacze, był czas na jedzenie frytek, to ty co robiłas zamiast jesc? Wrzeszczala, machała widelcem (na widelcu sos), zabrałam widelec, to wrzask, ze ona chce widelec, no szał ciał po prostu. Zaraz poczytam jak to z Waszymi pociechami i jak sobie radzicie.

a jak nie przechodzi zamykam drzwi i wracam za chwilkę