Ninuszka ja kupilam te nakladki juz teraz, z mlodym przydaly mi sie bardzo i wtedy mialam aventa rozmiar M czy jakos tak i od razu mowie ze to jest rozmiar za przeproszeniem jak dla krowy, nie wiem kto moze miec sutka wielkosci kciuka, wiec z aventa sklanialabym sie do najmniejszych bo i tak beda duze, a teraz kupilam babyono, produkuja rozmiar s i m, kupilam m ale juz nie jest taki duzy jak ten z aventa na szczescie,
a ze sterylizowaniem wymyslilam, ze wysterylizuje juz teraz a w szpitalu na pewno bedzie w kuchni jakis czajnik to sie poleje wrzatkiem i tyle. Ninuszka ja w maju to nie wiem czy nie urodze bo mam termin na 2 czerwca wiec to jest calkiem prawdopodobne ze zalapie sie na maj, chociaz im blizej porodu tym mniej mi sie jakos spieszy i zaczynam doceniac to ze jeszce moge w nocy spac( nie liczac przerw na siku bo wtedy nikt nieplacze hehe)
Lena powinnas miec butelki tej samej firmy bo moze nie zalapac 2 roznych a te z tt i aventa akurat baaardzo roznia sie smoczkami. czasmi jest problem zeby dziecko zalapalo jakakolwiek butelke, a wszystkie to juz marzenie