reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

ja używam pampersów 2, a teraz na próbę mam 3
czapeczki nosi Maja w rozmiarze 38-40
a jak kupka wypływa lub siku, to nie oznacza to, że pampersy są za duże, a nie za małe?

Ostatnia edycja:
reklama
ja używam pampersów 2, a teraz na próbę mam 3
czapeczki nosi Maja w rozmiarze 38-40
a jak kupka wypływa lub siku, to nie oznacza to, że pampersy są za duże, a nie za małe?

U mnie jak za duże pampry to właśnie kupa jest w jednym miejscu ,a jak za małe to kupa slizgasie po całym pampersie bo ten mocno do ciałka przylega i efekcie jest wymazana kupą od pempka do pleców a zdarza się ,ze bokiem wyjdzie też ,a przy dużych już nie:tak:

Ja muszę się przyznać że się pośpieszyłam ale kupiłam już fotelik do karmienia. Wydawało mi się (tak wyglądało na stronie internetowej producenta), że można w nim regulować oparcie i będę mogła w niego wkładać Gabrysię. Niestety dopiero po odpakowaniu go w domu okazało się że siedzisko jest stałe jak w foteliku samochodowym:-( Pierdoła ze mnie co?

Ps. o takim mówie: Krzesełka do karmienia PEPE Baby Design wys. 0 z (757262598) - Aukcje internetowe Allegro

Ja muszę się przyznać że się pośpieszyłam ale kupiłam już fotelik do karmienia. Wydawało mi się (tak wyglądało na stronie internetowej producenta), że można w nim regulować oparcie i będę mogła w niego wkładać Gabrysię. Niestety dopiero po odpakowaniu go w domu okazało się że siedzisko jest stałe jak w foteliku samochodowym:-( Pierdoła ze mnie co?

Ps. o takim mówie: Krzesełka do karmienia PEPE Baby Design wys. 0 z (757262598) - Aukcje internetowe Allegro
Ja też już kupiłam ale przyszło do koleżanki ,żeby mój małż zawału nie dostał bo już w tym miesiącu za dużo nazamiawiałam hihihiihihi w syczniu przytargam i będzie git
http://www.allegro.pl/item758325862_max_wyposazenie_krzeselka_do_karmienia_nowe.html

Ostatnia edycja:
Ja też już kupiłam ale przyszło do koleżanki ,żeby mój małż zawału nie dostał bo już w tym miesiącu za dużo nazamiawiałam hihihiihihi w syczniu przytargam i będzie git
No to gratuluje pomysłu;-) ja na to nie wpadłam:-( Kupiłam w sklepie z moim, bo cena taka jak na allegro (a to się bardzo rzadko zdarza) i to było w takim tempie strasznym, bo baliśmy się że mała się obudzi.... co nagle to po diable...ale mój to ma taką awersję do robienia jakichkolwiek zakupów, że hej. Teraz to już mi tylko internet zostaje:-(

EFE my mamy identyczne krzesełko do karmienia - świetnie się sprawdziło przy Anielci - teraz będzie korzystał Anton (tylko cholibka ono jest różowiutkie... nie wiem czemu mi jak kupowałam nie przyszło do głowy, że ja kiedyś mogę mieć synka :sorry:)

reklama
a myślałyście może o śpiworkach do wózka?
możecie jakiś polecić? czy wełna owcza to dobry wybór?
np. coś takiego
0024 WOMAR ŚPIWOREK DO WÓZKA Z WEŁNĄ DOPINANY (759451582) - Aukcje internetowe Allegro
może też trochę tańszego i podobnego

Ja jak kupie małej kombinezon to już nie będę wsadzaław spiworek w wózku przykryję rozkime bo mam dość gruby albo kocem polarowym ,żeby sie nie zagotowała mi w foteliku też tylko koc bo za gorąco jej będzie

Do góry