reklama
Ja tez w koncu zdecydowalam sie na mate,ale jestem troche rozczarowana...bo to nic szczegolnego Erlebnisdecke "Zootiere" online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby tymbardziej,ze mam tez cos takiego Greif- und Spielgerät online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby i w sumie to niepotrzebnie zamawialam te mate...
Chociaz mala dzisiaj polezala troche i patrzala zaciekawiona...bo tyyyleee kolorow
A to drugie to kupilam jak bylam w drugim miesiacu ciazy...
)) bo lazilam ze szwagierka po sklepach i bylo przecenione z 25 na 15 € 

Chociaz mala dzisiaj polezala troche i patrzala zaciekawiona...bo tyyyleee kolorow

A to drugie to kupilam jak bylam w drugim miesiacu ciazy...
Ostatnia edycja:
Mate mam i mała bardzo ją lubi, ale jak się znudzi muszę szukać jej nowych zabawek. Dlatego potem jest karuzela w łóżeczku, czasem huśtawka z pałąkiem. Chciałam kupić własnie coś takiego oprócz maty, ale znalazła tylko w ikea, ale były drewniane, nic specjalnego...
Ale koleżanka wybiera się do niemiec, a tam są tzw flomarki i obiecała kupić mi coś takiego tam.
Czy kupujecie jakieś grzechotki do wózka, bo na razie moja mała raczej przesypia spacery, ale myśle, że niebawem moze się to skończyć...??
Ale koleżanka wybiera się do niemiec, a tam są tzw flomarki i obiecała kupić mi coś takiego tam.
Czy kupujecie jakieś grzechotki do wózka, bo na razie moja mała raczej przesypia spacery, ale myśle, że niebawem moze się to skończyć...??
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Jolu ja mam też dwie takie rzeczy i powiem ze jak dla nas bomba. Jak jestem w sypialni a mała leży na łóżku to stawiam tego pałąka a jak będzie w dużym pokoju to na podłogę będę kłaść matę. Zarówno jedno jak i drugie można włożyć do łóżeczka jak już dzidzia się przekręca i strach ją zostawiać na łóżku. ;-)Ja tez w koncu zdecydowalam sie na mate,ale jestem troche rozczarowana...bo to nic szczegolnego Erlebnisdecke "Zootiere" online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby tymbardziej,ze mam tez cos takiego Greif- und Spielgerät online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby i w sumie to niepotrzebnie zamawialam te mate...
A to drugie to kupilam jak bylam w drugim miesiacu ciazy...)) bo lazilam ze szwagierka po sklepach i bylo przecenione z 25 na 15 €
![]()
andariel
mama super dwójki :]
mitemil ja kupiłam małej taką muchę do przypięcia np. do budki albo do boku gondolki; mucha jest kolorowa, ma przyczepione plastikowe obręcze o różnych kształtach, skrzydła z różnych materiałów itp. I jest na gumce, więc jak malutka chce, może ja przyciągnąć do siebie. Noszę ją w torbie przy wózku i jak mała się obudzi na spacerku to przypinam, żeby się mogła pobawić (choć ostatnio lepsze są gałęzie drzew;-))Czy kupujecie jakieś grzechotki do wózka, bo na razie moja mała raczej przesypia spacery, ale myśle, że niebawem moze się to skończyć...??
izabela...
Fanka BB :)
a ja mam coś takiego do wózka-Maja dostała od rodzinki, ale bardziej interesuje ją otoczenie i już coraz mniej śpi na spacerach
)
Pałąk Do Wózka i Fotelika Firmy Baby Ono (828595629) - Aukcje internetowe Allegro-zdjęcie nr 1
Pałąk Do Wózka i Fotelika Firmy Baby Ono (828595629) - Aukcje internetowe Allegro-zdjęcie nr 1
Ostatnia edycja:
reklama