reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
Ja tez w koncu zdecydowalam sie na mate,ale jestem troche rozczarowana...bo to nic szczegolnego Erlebnisdecke "Zootiere" online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby tymbardziej,ze mam tez cos takiego Greif- und Spielgerät online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby i w sumie to niepotrzebnie zamawialam te mate...:hmm:

Chociaz mala dzisiaj polezala troche i patrzala zaciekawiona...bo tyyyleee kolorow:-D

A to drugie to kupilam jak bylam w drugim miesiacu ciazy...:))) bo lazilam ze szwagierka po sklepach i bylo przecenione z 25 na 15 € :D

Ostatnia edycja:
Mate mam i mała bardzo ją lubi, ale jak się znudzi muszę szukać jej nowych zabawek. Dlatego potem jest karuzela w łóżeczku, czasem huśtawka z pałąkiem. Chciałam kupić własnie coś takiego oprócz maty, ale znalazła tylko w ikea, ale były drewniane, nic specjalnego...

Ale koleżanka wybiera się do niemiec, a tam są tzw flomarki i obiecała kupić mi coś takiego tam.

Czy kupujecie jakieś grzechotki do wózka, bo na razie moja mała raczej przesypia spacery, ale myśle, że niebawem moze się to skończyć...??

Ja tez w koncu zdecydowalam sie na mate,ale jestem troche rozczarowana...bo to nic szczegolnego Erlebnisdecke "Zootiere" online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby tymbardziej,ze mam tez cos takiego Greif- und Spielgerät online kaufen- baby-walz - Alles Gute für mein Baby i w sumie to niepotrzebnie zamawialam te mate...:hmm:

Chociaz mala dzisiaj polezala troche i patrzala zaciekawiona...bo tyyyleee kolorow:-D

A to drugie to kupilam jak bylam w drugim miesiacu ciazy...:))) bo lazilam ze szwagierka po sklepach i bylo przecenione z 25 na 15 € :D
Jolu ja mam też dwie takie rzeczy i powiem ze jak dla nas bomba. Jak jestem w sypialni a mała leży na łóżku to stawiam tego pałąka a jak będzie w dużym pokoju to na podłogę będę kłaść matę. Zarówno jedno jak i drugie można włożyć do łóżeczka jak już dzidzia się przekręca i strach ją zostawiać na łóżku. ;-)

Czy kupujecie jakieś grzechotki do wózka, bo na razie moja mała raczej przesypia spacery, ale myśle, że niebawem moze się to skończyć...??
mitemil ja kupiłam małej taką muchę do przypięcia np. do budki albo do boku gondolki; mucha jest kolorowa, ma przyczepione plastikowe obręcze o różnych kształtach, skrzydła z różnych materiałów itp. I jest na gumce, więc jak malutka chce, może ja przyciągnąć do siebie. Noszę ją w torbie przy wózku i jak mała się obudzi na spacerku to przypinam, żeby się mogła pobawić (choć ostatnio lepsze są gałęzie drzew;-))

Dobry pomysł z tą muchą :-) Moja jak na razie zdecydowanie woli spać na spacerach. A jak się budzi to z syreną wracam do domku :sorry:

Własnie w taki pałąk zamierzam się zaopatrzyć. Choć może znajdzie się dobry mikołaj i kupi prezent mojemu dziecku ;-)

Tez mam podobny palak do wozka i stwierdzam ze swietny wynalazek. Mozna go tez przymocowac do fotelika samochodowego, do bujaczka, do lozeczka. Milosz bardzo go lubi:-)

reklama
Do góry