Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moja jak w zegarku co 3 godziny jadła całą dobę
po miesiącu przesypiała jedno karmienie w nocy, później dwa karmienia aż doszłyśmy do tego że jadała o 19 i spała do 5-6 butelka i sen do 8
gorzej z nami mami podwójnymi
boję się że po nieprzespanej nocy moja córcia jak zwykle wstanie o 7-8 i kicha ze spaniem popołudniu
dobrze że jeszcze sypia 2 godziny ale kto wie czy się jej nie poprzestawia

. Tyle, że ja wiem już na 100%, że do października nie dotrzymam. W najlepszym wypadku będę miała poród wywoływany 2 tygodnie przed terminem (czyli najpóźniej 27 września). I powiem Wam na ucho, że się cieszę bo już teraz mi ciężko ;-)Poza tym nie wyobrażam już sobie teraz prasowania tego wszystkiego za miesiąc, a co dopiero za dwa.śliczny ten dresikJa juz wczoraj wypralam pierwsza partie ciuszkow ( dla uspokojenia;-)). Dzisiaj udalo mi sie wylicytowac na Ebay dresik,a musze dodac ze uwielbiam postacie Disney'a![]()