Witajcie
Witam mam do sprzedania łóżeczko po mojej córeczce używane przez 9 miesięcy.Łóżeczko posiada niewielkie ślady użytkowania w postaci rys na górnej części łóżeczka, rysy są widoczne na zdjęciach . Stan łóżeczka oceniam na dobry . Łóżeczko wykonane jest z drewna sosnowego Pierwszej jakości .Wymiary łóżeczka 120x60 cm , łóżeczko posiada możliwość mocowania materaca na 3 poziomach, wyjmowane szczebelki,dwa wyjmowane szczebelki umożliwiające dziecku samodzielne wchodzenie i wychodzenie z łóżeczka, wysuwaną na rolkach szufladę .
Łóżeczko RADEK II z kołyską (719837954) - Aukcje internetowe Allegro
Mam właśnie takie łóżeczko od mojego brata i jest naprawdę super, tylko my chcemy zmienić mu kolor i mój M teraz kończy je czyścić a potem będzie je lakierował:-):-):-) ale ogólnie łóżeczko pierwsza klasa
Co do obcinania paznokci to jak opiekowałam się dzieciaczkami to wszyscy rodzice zrzucali na mnie ten obowiązek... a dla mnie to nie było nic trudnego i przyznam że najczęściej robiłam to gdy dziecko spało... przynajmniej nie ruszało łapkami

ale też jeszcze nie zakupiłam nic do paznokci... ale jeszcze jest czas...
Teraz jak była moja mama to zrobiłyśmy sporo zakupów dla dzidzi, tzn moja mama nam fundowała- kochana kobieta, normalnie tak mi jej brakuje że szok, no ale takie życie,
tak więc kupiliśmy wanienkę taką:
WANIENKA KWADRATOWA Z KORKIEM :: Hurtownia Bajka
bo będzie wygodna do położenia na wannie a to tylko na pierwsze miesiące bo potem mała będzie kąpana w wannie

kupiliśmy przewijak na łóżeczko,
kocyk, wyprawkę na wyjście ze szpitala, okrycia kąpielowe ,
body, pajacyki, czapeczki i wiele innych dupereli... jak zrobię zdjęcia to wkleję i się pochwalę Wam jak to wszystko wygląda...
część już poprałam bo korzystam z pogody a prasowanie to chyba zostawię na chłodniejsze dni... bo teraz to się roztapiam a co dopiero przy żelazku