Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

kobiece też można podawać z butli.... :-)
Jak sobie przypomnę - Zuze zaczelismy karmić modyfikowanym jak miała 6 mcy - jak sobie przypomnę ile kasy szło na mleko... (kupowaliśmy Enfamil Premium). Średnio 250 pln w miesiącu...
Mam nadzieję, ze tym razem uda się karmić dłużej.
. Bo odciągałam z zegarkiem w ręku co 2 godzinki w dzień i co 3 w nocy (nastawiałam sobie budzik) i zaczęłam od małych ilości ale po dobie to już prawie 100ml z piersi odciągałam
a przecież maluch aż tyle nie potrzebował. Namroziłam wtedy sporo, że potem nie bardzo miałam potrzebę odciągać jak mąż musiał nakarmić bo ja np. wychodziłam. Jagoda wiem że troche przesadziłam;-)
tyle e u mnie wlasnie największym problemem sa papierosy- pryznam sie bez bicia:-zawstydzona/y: i mimo ze odstawilam od kiedy jestem w ciazy to zdaralo mi sie podpalac i z kilka wypaliłam odkąd jestem w ciąży
i najgorsze ze wiem ze wróce do tego PO bo to dla mnei straszna udręka teraz... i dlatego wiem ze lepiej będzie jak bede dawac mleko modyfikowane i inne różne "pokarmy" ktore mozna dawacod pół roczku niz jak bede podpalac i karmic piersią... a nie wiem czy karmienie bedzie dla mnie az tak dużą motywacją jak ciąża-dlatego w sumie mam takie podejście:-(
zobaczymy jak to bedzie....
nie wierzefuck
. Normalnie aż mi się coś robi jak to widzę. Petinko to ja dodam jeszcze, że Kuba nie chciał ssać, nawet położne w szpitalu nie potrafiły mi go przystawić i lekarze stwierdzili, że lepszym wyjściem bedzie odciąganie pokarmu i podawanie z butli... tylko po CC tego pokarmu było jak na lekarstwo, udawało mi się ściągnąć czasami max 80 ml (z obu piersi) i bywało tak, że pod koniec ściągania pękała mi brodawka i do butki napływała moja krew... i co wtedy? pokarm do zlewu i trzeba było modyfikowane robić... więc jeśłi teraz też bedę miała pod górkę to od razu przejde na modyfikowane... a potem doszły własnie względy medyczne... pęknięcie szwu na brzuchu, silny antybiotyk i zakaz karmienia piersią... Wiem, że to może byc gorszące co napisałam... ale takie mam teraz podejście, a życie pokaże co bedzie...

.
.hm..... ja akurat jestem taką mamą tylko nie prosto w nos ale jak chodzilam na spacery to było pare razy że paliłam w parkuJa normalnie dostaję dreszczy jak chodzę po osiedlu i widzę taki dość powszechny niestety u nas widok, dziecko na spacerze w parku w wózeczku a mama (opiekunka) siedzi na ławce i jara dziecku w nos. Normalnie aż mi się coś robi jak to widzę.
.

). Jesli jakiś produkt ma tę funkcję to jest to opisane na opakowaniu i napewno dołączona jest instrukcja. Wiem, że takie funkcje mają niektóre produkty Canpola (głownie marka Lovi ale nie tylko). jaka pościel na łóżeczko 120x 60 jest lepsza - 120 x 90 czy 100 x 135.
Podobają mi się serie DREWEX ale oni mają wymiary 100x 135 i nie wiem czy do takiego łóżezka standardowego nie będą za duże
co w ogóle myślicie o pościeli DREWEX?

Wroicilam z centrum i musialam zachaczyc o wozkowy sklep co sadzicie o tym CONECO BARRACUDA + GRATISY + WYSYŁKA 0zł!!! (711592429) - Aukcje internetowe Allegro dokladnie ten kolorek jest ten wozek jeszcze ladniejszy na zywo przednie kola skretne kola pompowane