monisia1979
Fanka BB :)
A ja sie właśnie zastanawiam,jaką matę kupić i nie mam pomysłu,bo wszystkie fajne i nie wiem,na co się zdecydować

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja się waham pomiędzy Rainforestem a Zoo Tiny Love - Asia widziałam na zdjęciach że masz to Zoo - fajna? Bo o Rainforeście dziewczyny się bardzo pochlebnie wypowiadają ;-)
Amelkowa kwadrat to mata a prostokąt to przyrząd gimnastyczny.
Ja zakupiłam używaną jest kompletna i była używana ok 3 mc więc myślę że jest ok przyjdzie do nas jakoś pod koniec przyszłego tygodnia więc zobaczymy jak Zofia będzie na nią reagować.![]()
Asiu dzięki za wyczerpujący opisoglądałam już tę matę na Allegro, więc nie musisz robić zdjęć - bardziej chodziło mi o to jak Ani się podoba ;-) I chyba już podjęłam decyzję :-):-)