reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Kasiulec, na większości piszą, że do 5 miesiąca. Ja mam taką z lusterkiem bright starts i bardzo ją sobie chwalę, bo jak się chłopcy nie interesują tym co lata im nad głową, to interesują się lusterkiem. Wygląda tak:
product.jpg

Tylko kolory są żywsze. Nie jest może na pilota, ale jest na baterie r14
no to poszukam takiej skoro chłopaki przestestowali i są zadowoleni:-) a to już dwie pozytywne opinie:-)

reklama
kasiulec ja mam tę ale w poprzedniej wersji, z latającymi misiami,. Była kiepska bo mało jaskrawa, zbyt pastelowe kolory.Ale samo granie i projektor OK.
Ta wydaje się byc bardziej kolorowa.
Ja teraz wylicyowałam na allegro używkę Tiny Love, z 30 min Mozarta. Bacha i Bethovena. Fajna bardzo kolorowa :-)

kasiulec ja mam tę ale w poprzedniej wersji, z latającymi misiami,. Była kiepska bo mało jaskrawa, zbyt pastelowe kolory.Ale samo granie i projektor OK.
Ta wydaje się byc bardziej kolorowa.
Ja teraz wylicyowałam na allegro używkę Tiny Love, z 30 min Mozarta. Bacha i Bethovena. Fajna bardzo kolorowa :-)
a ma inne melodie jeszcze oprocz klasycznych? ile zapłaciłaś?

a co sądzicie o takiej Fisher Price
1.jpg
ja mam taką tylko ze z rybkami mój synalek mają gdzieś ale licze że się nią w końcu zainteresuje ma dwie melodyjki które mnie dobijają :-Da moj pilot od telewizji samsuga na nią też działa :-D:-Di to też mnie wkurza bo co chce dać na inny program w telewizji to reaguje karuzela :wściekła/y::-D:rofl2:

ja mam taką tylko ze z rybkami mój synalek mają gdzieś ale licze że się nią w końcu zainteresuje ma dwie melodyjki które mnie dobijają :-Da moj pilot od telewizji samsuga na nią też działa :-D:-Di to też mnie wkurza bo co chce dać na inny program w telewizji to reaguje karuzela :wściekła/y::-D:rofl2:
:sorry::sorry:TO TO KICHA...

:-D:-D:-D:-D dobre, ja tez mam Rybki, no melodyjki nie są powalajace chyba tylko dwie mi pasują za to projektor ślicznie wieczorem wygląda na suficie i na ścianach :tak:mała czasem sobie pozerka u niej dopiero ciekawość się rozkręca

Kasiulec, ja mam taką samą jak Abeja. Mało jaskrawa (źle dla małej), za to ładne pastele (dobre dla mamusi :-p). Pilot bajka. Melodyjki działają na małą - zasypia. Rano o 6 wskoczyłam do łóżka - z pilotem :-) Uruchomiłam karuzelę - działa 5 minut. Kończyła grać i małej włączało się "miauczenie". Ja tylko rękę na pilota i cisza. Trzy razy musiałam nacisnąć pilota i dzięki temu spałam do 8:30 !!!

Przyszła też huśtawka - chyba będzie ok, ale ciii nie zapeszam :-p:-)

reklama
a ja polecam taka karuzelke jaka my mamy- jest z muzyka powazna,ale klocki nad glowa dziecka sa w takich zywych kolorach, Asia uwielbia gaworzyc do tych klockow

Załączniki

• Picture 333.jpg
    Picture 333.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 42
Do góry