Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam przy przychodni :-)oooo ja tą aptekę ma 300m od domu:-)

Amelkowa fajny pomysł. Też mam blisko tą apteke to żel tam będe kupowaćdzięki za info
![]()

ja tez nie dosstałamtylko żeby było taniej musisz zamówić w internecie, bo w aptece już są wyższe ceny.
Dzisiaj pytałam przy okazji odbioru szczepionek o cenę dentinoxu i kosztował 25zł. Pani sama zachęcała mnie żebym przez internet zamawiała ;-)
w ogóle dzisiaj zauważyłam ten program u nich:
http://www.doz.pl/karta/e4-Promocje_dla_mamy_i_malenstwa
Ale żeby z niego korzystać trzeba mieć kartę, którą niby dawali w paczce 'Dzidziuś' w szpitalu. Przeszukałam tą paczkę i ja tej karty nie dostałam...
Można też napisać do nich maila żeby kartę przysłali ale tylko przed upływem dwóch miesięcy od urodzenia dziecka :--( Mi się wydaje że w grudniu jeszcze tego programu nie było... Napisałam maila z zapytaniem, czy mam jeszcze szansę na tę kartę, bo 20-30% rabatu na kosmetyki i środki pielęgnacyjne dla mnie albo dla Ani to fajna sprawa...
za to pełno do smyka