reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

Jak ją posadzę to siedzi podparta. Zdarza się jej bujnąć na boki ale raczej siedzi. Ona chętniejsza do chodzenia niż siedzenia :p

reklama
Medeuska pokaźne zakupy , na pewno wszystko jest super a mały będzie ekstra wyglądał.:-D:-D:-D
Ja też wczoraj odwiedziłam Zare i kupiłam małej fajne jeansy i sulienke na lato, :-pszkoda ze przecen nie ma bo za te dwie rzeczy mi 170 zł wyszło:sorry2: ale myśle że było warto.:tak: (plus powrotu do pracy).:-D

Catedra wózeczek bardzo fajny , ten morski kolor mi się podoba. :tak:A nosidełko bardzo przyjemne:)
Mam pytanie do Ciebie jako znawczyni , co sądzisz o tym foteliku Graco, to jakaś nowość , wyczytałam o nim w prasie dziecięcej . Myśle jeszcze o Maxi cosi priori i coneco zenith. Co Ty byś wybrała, raczej jeździmy krótkie trasy.

GRACO Fotelik NAUTILUS 9-36kg+ ochraniacz WROCŁAW (989026446) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Fotelik Zenith CONECO + Noddy + wysyłka GRATIS! (991447067) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Maxi Cosi Priori XP (Bubble Dream 2010) Kurier 0zl (994558764) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A tak z ciekawostek dla bobo

Poltrade "Waletko" - Babymoov

dentico ja bym wybrała maxi cosi, potem graco a na końcu coneco. Jak masz pieniądze na maxi cosi to się nie zastanawiaj...

catedra nie polecam Ci go, ja mam z tj seri 3 kolowy- tragicznie sie nim jeździ- i jest taki troche "rozklekotany" prze to ze jest taki lekki... wogóle niestabilny:baffled:

to jest minus tego, że waży tylko 4 kg:baffled:

ale jeździłaś nim? wg mnie t lekkie wóki jednak niesa takie fajne.. teraz żałuje że kupilam lekki bo w sumie nie musze nigdzie go wnosic, bo wszedzie jezdze autem...:baffled:

przy następnym dziecku na pewno zaiwestuje w lepszy wielofunkcyjny wózek- bo tym sie jeździ milion razy lepiej:tak: albo jakaś solidna spacerówka minimum 7 kg:tak:

Ostatnia edycja:
a co myślicie o kojcu i foteliku concord trimax?

medeuska dla każdego coś innego jest dobrego... ja nie mogę mieć ciężkiej bo wciągam ją sama na 3cie piętro bez windy :/

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy juz o tym rozmawialyscie,ale mam pytanie.Czy polecacie jakas fajna w miare lekka spacerowke?ze skretnymi kolami? ja mam x-landera xa ale jak dla mnie jest za ciezki.

reklama
Do góry