reklama
Medeuska pokaźne zakupy , na pewno wszystko jest super a mały będzie ekstra wyglądał.

Ja też wczoraj odwiedziłam Zare i kupiłam małej fajne jeansy i sulienke na lato,
szkoda ze przecen nie ma bo za te dwie rzeczy mi 170 zł wyszło
ale myśle że było warto.
(plus powrotu do pracy).
Catedra wózeczek bardzo fajny , ten morski kolor mi się podoba.
A nosidełko bardzo przyjemne
Mam pytanie do Ciebie jako znawczyni , co sądzisz o tym foteliku Graco, to jakaś nowość , wyczytałam o nim w prasie dziecięcej . Myśle jeszcze o Maxi cosi priori i coneco zenith. Co Ty byś wybrała, raczej jeździmy krótkie trasy.
GRACO Fotelik NAUTILUS 9-36kg+ ochraniacz WROCŁAW (989026446) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Fotelik Zenith CONECO + Noddy + wysyłka GRATIS! (991447067) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Maxi Cosi Priori XP (Bubble Dream 2010) Kurier 0zl (994558764) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A tak z ciekawostek dla bobo
Poltrade "Waletko" - Babymoov

Ja też wczoraj odwiedziłam Zare i kupiłam małej fajne jeansy i sulienke na lato,

Catedra wózeczek bardzo fajny , ten morski kolor mi się podoba.

Mam pytanie do Ciebie jako znawczyni , co sądzisz o tym foteliku Graco, to jakaś nowość , wyczytałam o nim w prasie dziecięcej . Myśle jeszcze o Maxi cosi priori i coneco zenith. Co Ty byś wybrała, raczej jeździmy krótkie trasy.
GRACO Fotelik NAUTILUS 9-36kg+ ochraniacz WROCŁAW (989026446) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Fotelik Zenith CONECO + Noddy + wysyłka GRATIS! (991447067) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Maxi Cosi Priori XP (Bubble Dream 2010) Kurier 0zl (994558764) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
A tak z ciekawostek dla bobo
Poltrade "Waletko" - Babymoov
catedra
Fanka BB :)
catedra nie polecam Ci go, ja mam z tj seri 3 kolowy- tragicznie sie nim jeździ- i jest taki troche "rozklekotany" prze to ze jest taki lekki... wogóle niestabilny
to jest minus tego, że waży tylko 4 kg![]()
medeuska ja go widziałam na żywo i jest bardzo fajnie wykonany
medeuska
październikowa mama'09
ale jeździłaś nim? wg mnie t lekkie wóki jednak niesa takie fajne.. teraz żałuje że kupilam lekki bo w sumie nie musze nigdzie go wnosic, bo wszedzie jezdze autem...
przy następnym dziecku na pewno zaiwestuje w lepszy wielofunkcyjny wózek- bo tym sie jeździ milion razy lepiej
albo jakaś solidna spacerówka minimum 7 kg

przy następnym dziecku na pewno zaiwestuje w lepszy wielofunkcyjny wózek- bo tym sie jeździ milion razy lepiej

Ostatnia edycja:
reklama
Nie wiem czy juz o tym rozmawialyscie,ale mam pytanie.Czy polecacie jakas fajna w miare lekka spacerowke?ze skretnymi kolami? ja mam x-landera xa ale jak dla mnie jest za ciezki.
Fajny jest
ESPIRO MAGIC 4 FIOLET PURPLE SKLEP BOCIEK ZABRZE (1003705284) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
ULTRALEKKI SLAPI 2010 - Wiosenna Promocja ! ! ! (992201486) - Aukcje internetowe Allegro
Ja jutro idę kupić ten drugi.
Dzięki Kasiu :-)