Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
my kupiliśmy holiday niebieski jest 2 poziomowyJa na dniach kupuję łóżeczko z Baby Desaign, ale to ma nam służyc głównie na wyjazdy na pomorze i jako kojec. Widziałam na żywo, wybieram właśnie ten z motywem słonia.
Łóżeczko turystyczne Baby Design Simple słoń - porównaj ceny, zobacz opinie i recenzje
my też mamy nową wersje ale nie ma tego na rzepa chyba zapomnieli zrobić, nawet sprzedawca był w szoku no ale tylko ten kolor mi odpowiadałTak Iza ale w tej nowszej wersji. Ma dwa podnóżki. Jeden nieregulowany a drugi regulowany na rzep.
Iza jest też dużo fajnych innych wózków. Powiedz co byś chciała i ile masz na wózek pieniędzy i spróbuję coś Ci podrzucić![]()
my kupiliśmy holiday niebieski jest 2 poziomowy
my też mamy nową wersje ale nie ma tego na rzepa chyba zapomnieli zrobić, nawet sprzedawca był w szoku no ale tylko ten kolor mi odpowiadał
garco ma moją kumpelka i super się sprawuje są bardzo zadowoleni.. a ja zakupiłam spacerówkę parasolkę mamas&papas pipi taką tylko żeby mieć na zakupy do galerii handlowych 
tylko szorty i adidasy(jakies w koncu musze miec w domu, więc kupilam takie brązowe na siłę)