reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

ja kupiłam w tesco za 15 zł siatkę i zawiesiłam na ramie

nasze dzisiejsze zakupy na wiosnę
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=996536483
http://www.coccodrillo.pl/photos/1109/W10224102SH3.jpg
http://www.coccodrillo.pl/photos/1109/W10224110SH3.jpg

mina mojego bejbe w wózku bezcenna :D
34zbsoy.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A ja dzis kupila uzywany w prawdzie wozeczek, spacerowke ale nie mialam zapotrzebowania na nowy wiec sie ciesze, ze mi sie udalo, bo mamy wozek, ktory ma spacerowke ale jest to duzy wozek i czasem jak gdzies jedziemy to nieraz ciezko sie nim przecisnac wiec chcialam cos malego zeby w razie potrzeby moc wziasc mniejszy :tak:

A to moj zakup- oczywiscie ten jest nowy (nasz wyglada prawie jak nowy, kolka nie sa nawet zbytnio zuzyte :tak:)

Search Results - Mamas & Papas

Catedra- butki sliczne, szczegolnie te zielone , bardzo mi sie podobaja! :tak::tak:

lysa_d sliczny ten wozeczek ;-)
catedra super buciki! sliczne te zielone! a Twoja mala ile mierzy i wazy? taki maly pulpecik to chyba ze jak moja Ninka takie poliki pulchne ;-)

Zośka z 8.5 kilo waży i ma 75 cm :)

nie jest taki pulpet ale jak jest w wózku to się tak śmiesznie nadyma i wygląda na pulpeta... wrzucę Ci zaraz jakieś inne foto
mmztyx.jpg

sliczna jest ! ma cudowny usmiech! a 8,5 kg to duzo? nie wiem bo moja ma niecale 6 miesiecy i wazy 7kg i 72cm..ale przez miesiac nic nie przytyla bo duzo wymiotowala :-/ a jak sobie radzisz sama?

dzięki za komplement :) jak ją się stawia obok 9miesięczniaków to są na równi :/ ubranka też wszystkie na 9-12 miesięcy nosi, buciki tak samo...

a jakoś sobie radzę z Zosiulą... ciężko jest nie powiem bo studiuję dziennie, utrzymuję nas i jeszcze się nią zajmuję ale jakoś dajemy radę na razie...

bylasia bardzo mi się ten wózek podobał kiedyś i dalej mi się podoba tylko ja za fioletowym szalałam :)

Ostatnia edycja:
dziewczyny te zielone kosztowały 19 zł a te białe są całe skórzane i kosztowały 35...

uważam, że to atrakcyjne cenny jak za takie buciki :)

reklama
Lysa-d super wózek bardzo mi się podoba, podoba mi się też z mama's &papa's wózek model ORA. i zastanawiam się nad nim.

Catedra super są te zielone buciczki.

Ja zakupiłam igorowi butki nike, rozmiar 17 ale małe są kurcze........

A wszedł niedawno nowy model wózka Graco, i tez jest super ale to wielofunkcyjny, jak będę miała drugiego bobo to się chyba na niego zdecyduję, wózek nazywa się Graco SYMBIO.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry