reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Karolinusia ja prawdopodobnie wybiore kremik na słońce z Musteli. Mam teraz na zimną pogode z tej firmy, jest wydajny, pięknie pachnie i ładnie się wchłania. Te na lato mają duże faktory.

Karolinusia ja prawdopodobnie wybiore kremik na słońce z Musteli. Mam teraz na zimną pogode z tej firmy, jest wydajny, pięknie pachnie i ładnie się wchłania. Te na lato mają duże faktory.

dzięki Dentico, ja mam w tej chwili Nivea na każdą pogodę, ale wypadałoby kupić coś na słoneczko, cały czas używam kosmetyków NIVEA, ale może zmienię. Zobaczę. Dzięki.

Wszytskim dziewczynom,ktore doradzaly z wozeczkiem bardzo dziekuje! zdecydowalam sie i wczoraj kupilam Espiro MAgic 4. Jest super :-) leciutki i wizualnie bardzoo ladny! oby tak bylo caly czas :-)

Aneta a który kolor wzięłaś? ja mam różowo-fioletowy :p i póki co już chyba ze 3 miesiące jeżdzę i jest ok.... tylko ten malutki kosz :/

reklama
Do góry