reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
Anetka ja właśnie ten jasny esprit dokupiłam bo jest leciutki , łatwo się składa i taki dziewczęcy mi się wydaje a też mam spacerówke z x-landera:-)

Boozgowa mi brąz z zielenią bardziej do mebli pasował,:laugh2:bardzo jestem zadowolona, ma miękkie okrycie i ta wkładka jest fajna. Ja dałam w sklepie 305 zł.:tak:

Takie fajne te wasze łóżeczka turystyczne, ja mam kojec na parterze ale może też turystyczne jakieś dokupie.......:sorry2:

Oglnie to niedugo nasz salon zamienimy z JUlki pokojem, już mamy w salonie jej krzesełko, kołyske, mate; huśtawke, fotelik-misia, zabawki,matko ile tego...........:szok::szok::baffled::dry::-D

Dentico fajne te krzesełko kupiłaś....

Catedra a ja będę inna mi osobiście podoba się baaaardzo z drugiego linku zielone w kólka albo te z pomaranczowym w kółka.

no właśnie te pomarańczowe kółka... mam beżową pościel i beżowo-pomarańczową... teraz chyba kryterium cenowe wskoczy bo te w pieski jest sporo tańsze a muszę jeszcze fotelik Zosi kupić w tym miesiącu....

chyba jej kupię fotelik concorda trimax. Normalnie koło 6 stów kosztuje a jest kilka teraz na allegro w promocji po 3 z powodu koloru :p wściekły róż :D mi tam ten kolor pasuje :p

Catedra obejrzałam jeszcze raz i Luiza ma racje to w kółeczka pomarańczowo -żółte jest śliczne. A fotelik , ważne aby był bezpieczny, a kolor i tak w samochodzie będzie, a różowy dla dziewczynki i tak pasuje :)

Dziewczyny, dla zainteresowanych w Tesco od dziś jest promocja na chusteczki Huggies, te białe z kolorowymi łapkami 2 opakowania za 8,99. Jedna paczka ma 72 chusteczki;-)

reklama
Ja mam jeszcze 18 opakowań chusteczek, ale to dlatego, że jak jest właśnie jakaś dobra promocja to kupujemy spore ilości by potem nie przepłacać bo i tak trzeba kupić,prędzej,czy później. Kupię dziś z 8 opakowań;-)

Do góry