reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla naszych maluszków

reklama
To ja też dołącze się do fanek Elefantena ,Jula ma 2 pary na jesień w jaśniejszym i ciemniejszym kolorze. Są pięknie wykonane i mała ładnie w nich stopki układa.

A na większe przymrozki kupiłam takie traperki i już ocieplone misiem kozaczki z Bartka.

Ale na zimową kolekcje z elefantena też czekam i coś dokupie pewnie.

A my po przymiarkach Ecco (Karola to polecam na wypady w góry- koleżanka z dwójką dzieci w zeszłe ferie na nartach/sankach była i mega zadowolona) Buciki
lekkie jak piórko, pięknie trzymają stopy, nieprzemakalne, cieplutkie. Jej bardziej pasowały niż Bartki, które miała sezon wcześniej a cena praktycznie ta sama.
Także my z Olgą przymierzałyśmy, śmigała w nich w sklepie tak jak w Befado po domu, nic jej nie ciążyły, nie przeszkadzały. Fakt cena spora (w outlecie 180pln)ale z pewnością uda się je potem na allegro opchnąć.

A my po przymiarkach Ecco (Karola to polecam na wypady w góry- koleżanka z dwójką dzieci w zeszłe ferie na nartach/sankach była i mega zadowolona) Buciki
lekkie jak piórko, pięknie trzymają stopy, nieprzemakalne, cieplutkie. Jej bardziej pasowały niż Bartki, które miała sezon wcześniej a cena praktycznie ta sama.
Także my z Olgą przymierzałyśmy, śmigała w nich w sklepie tak jak w Befado po domu, nic jej nie ciążyły, nie przeszkadzały. Fakt cena spora (w outlecie 180pln)ale z pewnością uda się je potem na allegro opchnąć.

KMS dzięki..sprawdzę gdzie można ecco w bdg lub w toruniu kupić...nie ukrywam, że czekam też na elefantki-na kolekcję. Zobaczymy

Kms to mnie zdziwiła ta cena ecco w outlecie :szok: U nas dzisiaj w fixoni oglądałam w normalnej cenie 179pln butki :tak:

Ale wiecie co, szczerze mówiąc to mnie przerażają takie ceny dobrych butów dla dzieci :no: przecież ile one w nich pochodzą...

Przymierzaliśmy dzisiaj Maxi Cosi Mobi. Ten montowany tyłem do kierunku jazdy.
Jest super :tak:Jest dużo miejsca na nóżki :tak: Ani też w nim było wygodnie, bo jak ją wyciągnęłam to wyrywała mi się z rąk w jego stronę potem :tak: W stosunku do Tobi już nie okazywała takiej radości :no:

Bardzo stabilny, cena taka sama jak Tobi.
Tylko nasze Clio jest za małe, na przednim siedzeniu pasażera zmieści się tylko ktoś mały i szczupły :-(
Więc chyba będzie Tobi :-(

Kms to mnie zdziwiła ta cena ecco w outlecie :szok: U nas dzisiaj w fixoni oglądałam w normalnej cenie 179pln butki :tak:

Ale wiecie co, szczerze mówiąc to mnie przerażają takie ceny dobrych butów dla dzieci :no: przecież ile one w nich pochodzą...

Przymierzaliśmy dzisiaj Maxi Cosi Mobi. Ten montowany tyłem do kierunku jazdy.
Jest super :tak:Jest dużo miejsca na nóżki :tak: Ani też w nim było wygodnie, bo jak ją wyciągnęłam to wyrywała mi się z rąk w jego stronę potem :tak: W stosunku do Tobi już nie okazywała takiej radości :no:

Bardzo stabilny, cena taka sama jak Tobi.
Tylko nasze Clio jest za małe, na przednim siedzeniu pasażera zmieści się tylko ktoś mały i szczupły :-(
Więc chyba będzie Tobi :-(
Też chciałam kupić Tobi,aż w końcu kupiłam Romer ma szersze i dłuższe siedzisko.

Amelkowa ja też chciałam kupić Tobi ale mój znajomy(wieloletni sprzedawca artykułów dla niemowląt) mi odradził i jednocześnie doradził maxi cosi priori xp. Podobno ten Tobi to jakiś kijowy model i za tą cenę to on doradzałby zdecydowanie inny. A priori ma podobno dobry stosunek jakości do ceny z tych dwóch doradzil mi właśnie priori i jeżdżę z nim już 3 miesiące i wszystko jest ok. ( a kasa w kieszeni:))

reklama
Amelkowa moja teraz jeździ między innymi w Tobim ( jeszcze w espiro Optimie i troszke w Inglesinie ) i powiem że jest bardzo fajny, Jula siedzi w nim wysoko i wygodnie. Choć jak dla mnie i Tobi i Espiro są bardzo podobne a nawet espiro się bardziej rozkłada. Ogólnie są ok.

Do góry