Czy mozecie podrzucic ta liste jeszcze raz tutaj ?Fajnie,że wrzuciłyście tą listę potrzebnych rzeczy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Czy mozecie podrzucic ta liste jeszcze raz tutaj ?Fajnie,że wrzuciłyście tą listę potrzebnych rzeczy![]()
Gregorb, kilka postów wyżej. Nawet chyba 3 nam wyszły ;-)Czy mozecie podrzucic ta liste jeszcze raz tutaj ?
tyle, że od 0 do 6 mies. i poczynając od skarpetek a kończąc na kurteczce....dzisiaj przyszły kolejne booskie ogrodniczki i kolejne 2 sukienki, to już razem 10 kiecek! muszę zastopować , wiem.......ale dużo dostałam i trochę mi żal...heh ponad 7 lat na to czekałam, więc mi się chyba należy
tak sobie to tłumacze 
:-)
rodza w rodzinie a ja nie wiem bo jestem adoptowana więc wątpie że sie urodzi bardzo drobne a z drógiej strony większe niż62 będzie za duze!
co o tym myślicie by raczej 62 niż 56 kupowac?Kurczę,Catedra,ale ty spostrzegawcza jesteś,ja nie widzę,że te metki są ze Smyka:-)Ale ślepakiem jestem od podstawówki,to pewnie dlategopo metkach widzę smyka![]()

Ta lista jest na 57 stronie tego wątku tzn.dwie stroy temuCzy mozecie podrzucic ta liste jeszcze raz tutaj ?

DZIEWCZYNY!!!!
smyk, 5 10 15 i taka hurtownia koło mnie.
kupiłam jeszcze skarpeteczki, łapki niedrapki, prześcieradełka razy3 na gumce.
JESTEM TAKA SZCZĘŚLIWA!!!!!!!!!!!!!!!
słuchajcie, ja aż się boję po sklepach chodzić, już nie licze ale około 90 sztuk ubranek już mamtyle, że od 0 do 6 mies. i poczynając od skarpetek a kończąc na kurteczce....dzisiaj przyszły kolejne booskie ogrodniczki i kolejne 2 sukienki, to już razem 10 kiecek! muszę zastopować , wiem.......ale dużo dostałam i trochę mi żal...heh ponad 7 lat na to czekałam, więc mi się chyba należy
tak sobie to tłumacze
![]()
Nalezy nam sie odrobina szalenstwa

ale przeżyje rozmiar56 80% bawełna 20%poliester materiał jak wyżej -jak on się fachowo nazywa?

biała bawełniana czapeczka z dodatkiem czegos co robi ja ładnie elastyczna kapcioszki-komplet z 1 koplecikiem i śliniaczek niewiem czy sie przyda ale są takie śliczne...te śliciaczki!
Nadal mam problem z wyborem wozka,moje typy to Jedo Bartatina Freeline 2009 (spac+gond+fot.Deltim+adapter) - 1199.00 zł : dino sklep dla dzieci : wózki, foteliki, maxi cosi,jane, mutsy, casualplay, łóżeczka ,